Dinner di Kunming Islamic Restaurant

nampak poster nie masa on the way balik.
kartun apa tah namanya ni.. sapa ingat?
terus teringat kat yaya.. 🙂

malam terakhir di taipei boss ayu lagi sekali mau belanja dinner.
tq datuk..
kali nie nak makan kat kunming islamic restaurant.


: : kak lizza & fatin pun ada jugak : :


: : tuan punya restoran bernama yaakub : :

yang uniknya kat restoran nie, ko boleh sign duit pastu leh letak bawah cermin atas meja ni ha.
katanya siti nurhaliza pun penah datang sini dan ada sign duit, tapi aku cari cari tak jumpa pun…
ayu kata gamaknya ada terselit mana mana masa kunming renovate kot.

pastu harus nyibuk nak sign duit jugak kan..
nyeh nyeh…

nama blog harus enterframe.
kot kot ada orang malaysia gi makan sana, pastu terdetik hati pulak nak masuk blog saya ke kan..
kalau ada yang tengah baca, hai awak.. sedap kan makanan kat kunming? 😉


: : encik wan pun ada. pegawai kat MTFC : :

antara hidangan kami malam itu.
banyak gila ok.. dan harus semua pun lazat lazat belaka..


: : betik campur yogurt. sedapp.. diberi free oleh yaakob : :

last but not least ialah teh tarik kunming. sini memang famous dengan teh tariknya.
to be honest kan, aku memang tak minat teh tarik ni.
penah la minum sekali dua tapi tak tok seyy..
kat kunming nie aku cam eh eh terlayan plak..
tu yang lepas balik malaysia aku hentam minum masa dinner kat holiday villa & secretaries luncheon siti nurhaliza tu.
cam sedap plak teh tarik ni he he he..


: : tak boleh blaa muka stim dapat minum teh tarik : :

terima kasih datuk.. panjang umur & murah rezeki ya..
salam hello datuk pada 2 orang staff office saya ini telah pun saya sampaikan..
diorang pun happy dapat jejak kasih dengan datuk balik..

*ceh macam la datuk baca blog aku. he he he..

10 thoughts on “Dinner di Kunming Islamic Restaurant

  1. eh suka eh teh tarik hihihi mak mertua aku pun layan babe.. dia kata kt msia pun tk sedap cam kat taiwan.. pakai susu apakah hihihihihiii.. kitaorg pun kadang2 bila teringin terus gi teh tarik.. maklumlah kt sini ada satu kedai je.. tp bebaloilah! (C) (Y)

Comments are closed.