Total Earning Nuffnang 1K Sudah..

selepas setahun ko…
baru RM500…
orang lain RM500 sebulan tak hairan.. heee..

setelah dipikir pikir… ermm cash out je lah..
sebab sejak dari bulan januari hari tu aku tak dapat BE oh..
mungkin kah sebab duit tak dicash-cash? mungkin..

so cash out kita..
awal bulan mei harap harap dapat lah duitnya..

aku served nuffnang lebih kurang 3 tahun rasanya.
so inilah total earning yang aku dapat. RM1, 148.13.
campur youthsays hari tu dalam RM100.
advertlets jer pentipu.. huh.

siapa kata blogging buat masa?
siapa siapa?

36 thoughts on “Total Earning Nuffnang 1K Sudah..

    • betul.. kena ada keazaman dan kesabaran..
      lepas tu insyaAllah ada lah rezeki yang datang 🙂

  1. salam ziarah….wah kaya kaya kaya….eceh…TAHNIAH…murah rezki…siapa yg cakap blogging tu buang masa sbb org tu dengki tuh…always kutuk2…tak suka tapi sibuk hari2 dok sekodeng blogku…so dia pun sama jer buang waktu…ahaks…ops terlaser plaks…yerla, suka sgt sakitkan hati dan dengki kat org yg ada blog ni … apa pun, Tahniah…

  2. cayalah kak…teruja tengok…
    semoga di murahkan lagi rezeki dalam dunia blogging 🙂

  3. tgok amaun akak tu tambah semangat lisa nak blogging..tapi mcm BE x gerak2 la..bila dah cash out baru naik mendadak..tp nuffnang tatap terbaik wok walau selalu dapat invitation x dapat nak pi..

Comments are closed.