Ketawa Sesaja

nie bila punya cerita ntah.
minggu lepas punya lepas kot.
ramai ramai pi dinner kat lanai.
ramai ramai tu sapa?
ermm.. ada encik z, haron, fay, ida, fin, melor, zeti & myself.

sejak fin resign memang dah lama aku tak jumpa dia.
nie kira first time la nie jumpa lepas dia resign.
matikkk la butang baju aku ternganga ko.
nampak nau badan dah naik..
bila badan naik, (.)(.) pun berlumba lumba ler naik sekali.

melor & ida jadi gadis pinky di hari kejadian.
bajet bajet somel la tu… 😛

encik z, haron & fay.
haron & fay pun aku lama tak jumpa walaupun masih sebumbung kerja.
encik z haruslah hari hari mak jumpa noqqsss..

fay makan makanan yang macam sup dalam roti bulat tu.
tetiba terpandang cover roti tu berbentuk di bawah.
terus fay kata ‘kalau anak 8 macam ni kot (.)(.)?’
heyyy… melucah sangat tau… (H)

tetengah borak borak yuva datang say hi hi kat kitorang.
pastu ala ala jejak kasih antara yuva & fay.
pong pang pong pang tetiba yuva mention nama salah sorang ‘pihak lawan’ aku.  teeettttttttt…

iklan : hello, boleh guna istilah lain tak..
aku pakai pihak lawan, ko pun sibuk nak pakai pihak lawan. puhlease…

lepak ngan dorang nie best sangat..
banyak merepek dan banyak gelak dari bercakap.
kitorang buat perjumpaan nie bukan saja saja.
tapi ada aktiviti yang nak dibuat together gether…
tak sabar oh…

P/S : by the time entry ni dipublish, aktiviti tu dah pun selamat dijalankan. so ko tunggu je la entry nya iyer…

10 thoughts on “Ketawa Sesaja

Comments are closed.