CiCi

akhirnya berjaya jugak aku upload semua gambar!
chaiyokkk…

tapi tapi tapi tapi…

dah separuh nyawa aku dah ni.
korang pun mesti dah menyampah dengan alasan aku nak update tak update update jugak iyer..

seriyus la aku memang pancit gila.
sori k..
ok aku dah taknak janji apa apa dah la ngan korang.
kalau ada update, update la.. takde tu, takde la eh..

untuk entry nie aku nak jaja gambar nur balqis dulu.
nur balqis aka cici.


: : cici with ibu : :


: : cici with mommy : :


: : cici & kakak caca : :

baju nie aku yang belikan untuk cici.
daddy and i agree : mommy’s the boss. kiut 🙂

actually kaklong ke, mama ke.. tak kata pun ok nak panggil cici ni.
tapi aku tanya caca dia ok, walaupun cam blur blur.
ah kalau tak dapat panggil kat luar, panggil dalam blog pun jadiklah.

mommy love u cici! (L)

12 thoughts on “CiCi

  1. kecik2 nie ada iras ayahnya…besar sikit bru nampak gegirlnya…nama cici nih rasanya lekat terus nanti..cayo la.. 😀

Comments are closed.