Wangi Wangi Dari New York

hari selasa hari tu tiba tiba terserempak ngan hamid kat lobi office.
terus cam ek eh u buat apa kat sini. berapa lama u kat sini..
dia cam tengah rushing so tak sempat nak beramah mesra sangat.
dia kata nanti dia call.
menjelang petang dia call so jumpa jap kat cafe.

tetiba dia hulurkan paper bag victoria’s secret.
ada 3 botol perfume u… satu dia bagi aku.
lagi 2 dia suh bagi kat ida ngan fin.
haruslah suka kan…
aku amik yang secret charm shimmer.
wangiiiiiiiiiiiiiii.. sukerrrrr…
tq hamid..

dia balik malaysia kejap jer.
ada training. pastu esoknya tu dah balik new york semula.
yer, hamid kerja kat new york.
wife nya pun ikut sekali dia ke sana.

sapa yang dah lama baca blog aku tau la kot aku ngan hamid nie dulu memang sama sama kaki main bridge.
gila sangat main bridge.
tapi sekarang dah takde kaki.
aku pun dah lupa cena nak main bridge. sedih 🙁


: : hamid & aini : :

diorang nikah sama ngan tarikh aku & encik z nikah.
so harus dia tak leh datang nikah aku.
aku pun takleh datang nikah dia. begitu.

sekarang diorang dah ada baby.
hakimin nama diberi. comel (K)

hamid & aini, duduk new york lama lama sikit ek.
tunggu i ngan zalmi kumpul duit kaya raya, boleh kitorang pi melawat korang kat sana…

heeee… berangan berangan…

8 thoughts on “Wangi Wangi Dari New York

Comments are closed.