Makan Time!

sebelum makan, nak show off dulu dengan hantaran yang ada.
tapi dimulai dengan hantaran yang aku sponsor he he he.
aku tempah homemade chocs dari penol. lawa dan sedap.
tq babe! 🙂

nie hantaran dari pihak lelaki pada pihak perempuan.
7 dulang + tepak sirih.
semua pun disponsor oleh adik beradik mama.
eh, ada satu dulang hantaran kain untuk majlis nikah dema nanti.

yang nie plak dari pihak perempuan ke pihak lelaki.
tema hitam putih.
tak silap aku ada 9 dulang semua.
tapi napa dalam gambar nie aku kira cam ada 10 jer?
ke mata aku sudah kero? heh.

2 budak comot yang selalu menghuru harakan keadaan.
tapi tatappp disayangi seisi keluarga.

macam macam lauk ada. so ko bedal lah ulang makan sebanyak lapanploh kali tak ada yang marah.
kek kecik-kecik yang ada dalam gambar sebelum nie kan, semua manis dan sedap sedap.
aku siap tak malu suh yaya mintak kat yana tapaukan. he he he..

tetiba caca sudah berubah wajah kan.
masa nie dia baru lepas mandi, sebab sekali pampers dia sudah bocor da..
nasib baik aku tak ditugaskan mandikan dia.
kalau tak selalu ‘mommy, tolong mandikan anak!’ <<– kata ibu nya.
chisss…

belum habis lagi yer entry nie korang..
ada lagi ermm.. 2 entry lagi kot. sabar eh… :p

8 thoughts on “Makan Time!

  1. alamak….itu ler kusi kayu sebijik sejebon design yang aku dok idamkan..dah pi survey tengok2…Harganya pun ermmmmm…kene fikir2kan lagik.. 😉
    ape2 bila gie melaka…bila part makan tuk tetamu yg berkunjung..mmg memuaskan n tip top..maklum arr ai pun campur kerabat dr melaka gak

Comments are closed.