Happy Birthday Jehan & Janet!

1.1.2011 hari tu korang buat apa?
aku ada plan nak buat entry tahun baru kononnya, tapi kemudian harammm…
kemalasan tahap unta padang pasir.

birthday party jehan & janet nie pun encik z sudah keterlupaan.
dan dan dia ajak aku pi pasar beli lauk.
sib baik aku ingat. terus kelam kelibut memasing siap.

rumah janet kat taman bukit cheras sinun.
sap sap soii jer dah jumpa sebab aku ngan encik z memasing pernah jer datang sini walaupun sudah berabad lamanya.

sampai sampai, terus menggelitiks nak sign guest book.

sampai pun memang ngam ngam soi waktu dema nak potong kek.
eh yang kiri sekali tu macam kenal lah.
penyanyi azian mazwan safuan tu kan?

handsome boy.
jehan sebaya ngan yaya. so tahun ini adalah darjah 1.

birthday cake dorang comel gila ok..
alamak ai.. apa ke nama karakter kartun nie. kelupaan plak aku.
tapi dari kartun toy story la.
kiyut bangat deh..

nadia pun ada. dan tetiba ada umat belakang tu menyelit.
rosyam noor kata ko eh nina.. gelik gelikkk… ha ha..

retna, ross & kakdill tol pagal hei pun ada jugak.
dorang je la budak office yang aku jumpa.
sib baik jugak la. kalau tak, mau tersegan segan.. hiks..

suka betul aku tengok gambar nie.
nampak semua cam suci murni jer. boleh? ekekkeke..
ret, ko kurus banyakkk… sila kongsi rahsia.
jangan rahsia simpan sorang sorang he he..


with sury, janet & nina.

happy birthday to jehan & janet.
semoga korang panjang umur, murah rezeki, happy happy selalu…
tq for the invitation 🙂

10 thoughts on “Happy Birthday Jehan & Janet!

  1. aiyoo… takde nya kurus.. ni lemak berketul2 dok nyelit kat celah2 baju je pung… ehhee

    ala baju tu je nampak mcm ako kurus, walhal… adehh!

  2. sgt suke post ini kerana?? eh ade gmbr nadia la pulak… walaupun semangat berbaju kurung moden kan… nama pun baru balik kenduri kawin, terus ke b’day party janet & jehan 🙂 tq maya…

Comments are closed.