Happy Birthday From Nuffnang & TGV Cinemas!

ok aku amat membz kerja minggu nie.
tapi takde la aku nak komplen ke hapa.
ini part of my tanggungjawab. terhadap kerja, terhadap majikan dan paling penting terhadap diri sendiri.
tapi aku sedaya upaya cuba jugak curi curi masa untuk update kat sini.

last week aku dapat email dari nuffnang.
nuffnang dan tgv dengan baik hatinya nak bagi aku tiket wayang! wuwuwu..
eh ko jangan confuse confuse plak.

next week birthday i u…
tu pasal la nuffnang & TGV bagi tiket wayang free.
nanti bila birthday ko, ko pun dapat jugak.
so jangan risau risau yerh..

oleh sebab aku membz bangat so takleh nak pi office nuffnang sana, encik z ngan baik hatinya mengoffer diri nak tolong gi collect.
aku pesan suh snap gambar office nuffnang he he..
aterrr mana penah pun aku ke sana.
nak jugak nengok rupa paras office majikan ke 2 aku nie.. :p
tapi kat dalam office tak dapat snap kata encik z.
ye la cam pelik plak tetiba nak snap office orang sana sini.
lain la kalau aku yang ada sama collect tiket tu.
iya iya lah…

tadaaaa…
bukan satu, bukan dua, tapi empat (4) tickets yaww…
best best…

aku ingat nak let go kan 2 tiket pada watie.
sebab dia berada di tempat pertama pengomen tegar.
tapi awak duduk nun jauh di sri manjung perak sana la plak.
watie, insyaAllah ada rezeki lain sok, akak bagi something untuk awak k..

so, nak bagi tiket nie kat sapa eh?
nak buat contest kah? think think think…

kakred, kalau aku nak dating ngan ko kak, ko mau kah?
tau la ko membz sokmo sana sini kan…

tapi aku bagitau awal awal, aku mau nonton filem khurafat yer…
so sesapa yang tak nonton filem melayu, memang tak dapek la den nak nolong..

26 thoughts on “Happy Birthday From Nuffnang & TGV Cinemas!

  1. oo bole eh suruh org pi amek? xpelah sy pi amek sndiri huhuhu.. bole pilih2 cite ape kita nk kan kak? tempat leh pilih ke?

    wah tanye mcm akak keje nuff je. aterrrr tanye kt fb & twitter deme wat bodoooo je T____T

    • hahah.. jgn la marah baby..
      fb dah jawab per.. twitter akak tu semput2 manja.. eekekek…

      boleh suh wakil pi collect kan.. cuma bg nama penuh n alamat email.
      aah boleh pilih cerita apa2 sajer kat TGV maner2 sajer..
      nak dating dengan sayerr???? 😛

  2. Hepi bufday in advance ek mya. sy da dpt last month. memula igt nak let go gak 2 tiket pada org lain, tp sbb due dia smpai 31hb tk sempat la nak pos bagai.
    dpt la tgk hantu kak limah n gulliver secara pree. tehehehe 🙂

    p/s: sy pun nak tgk khurafat. esuk la kut. TGV wangsa walk mungkin. ayuh kita tgk bersama 🙂

    • tq tq..

      esok cam tak sempat la yang..
      membz sgt weekend nie.. huhu..
      selamat tonton ya.. jgn lupa buat ulasan 🙂

  3. Nape lah Nuffnang selalu bagi tiket wayang belah2 KL jerr.. bagi lah kat Penang ke, Taiping ke.. [motep sebut Taiping tu sebab nak ngedate ngan Akak leerr…](“,)

  4. empat2 tix kena pi tengok khurafat ek?

    emm emm emm
    tgv mana cik kak?
    klcc?

    bape hb??

    **semak calendar**

  5. salam mya
    aritu masa anak kty dpt tiket tu kan
    kalo citer baru dia tak accept..kiranya kena tunggu one week baru leh tgk movie tu.

    tp mya terai ke lah kot lain tmpt lain ..kty aritu terai kt tgv cheras selatan ngn mines..

    lagi satu tiket tu kena walk in .

    • aku mmg dh janji ngan kakred hari rabu malam minggu depan.
      kalau nak join jom la. tapi ko kena bayar sendiri la.. ekekkeke

  6. huaaaaaaa….wah seronoknya lau dapat attend tp jauhlah..terima kasih daun keladilah…sy pun ada dpt jemputan utk ke party BB tp rasanya tak leh pi nanti nak bagi kat Mya kalau jadi…

Comments are closed.