Goal Setting 2011

last week kena kerja oh. eh tapi bukan la macam kerja sangat.
ada goal setting kat lanai.
gigih la bangun awal. kata sabtu, jalan tak jem.
15 minit sudah sampai. syurga habis.
breakfast disediakan so mamam lu.


: : tempat kejadian : :

ko tau la goal setting kan, harus ada briefing bagai.
kemudian brainstroming. allocation of tasks.
aku satu grup ngan emli, hakim, RJ, shima & kak bib.
semua kepala sengal terutama si emli.
rancak la haihh dok buat lawak bagai.
kira takde la kebosanan sangat.

pastu wi fi kat lanai ni laju berdesup desap ko..
so dapat la online YM & facebook.
dan lagi best boleh upload gambar sesiap kat blog.
entry makan satay, delicious ngan entry nie.
semua pun gambar aku upload dari handphone jer. best best..


: : asam taik telinga kata emli. kata shima, asam taik hidung : :


: : discussion : :


: : presentation : :


: : RJ yang mengantuk : :


: : kak bib yang garang tapi kelakar : :


: : hakim yang merepek. emli yang sengal : :


: : shimma yang bagi tips bercuti ke london. wuwuwu : :


: : RJ & CO. u guys haibat.. sila bagi tepukan pada diri sendiri : :

goal setting untuk department dah sah sah ditetapkan.
goal setting untuk diri sendiri bagaimanalah piula???

4 thoughts on “Goal Setting 2011

Comments are closed.