Birthday Treat Dari Naza

hari jumaat gi lunch ngan naza & hasin.
naza nak belanja sempena birthday aku katanya.
harus rezeki jangan ditolak la kan…
naza suh pilih nak makan kat mana.
aku pilih secret recipe, tapi orang meramai so tukar haluan.
kami ke nandos.

apple sparkling yang tidak pernah mengecewakan..
eh apple sparkling ke sparkling apple eh?
belasah jer la. janji korang tau kan..

walaupun makan di nandos, tapi saya tidak makan ayam.
saya makan daging yum yum yumm..
yer yer saya tau daging adalah lambat untuk dihadam, tapi saya tak dapat menolak daging lah…
tak ingat dah nama food nie, tapi yang pasti sedapppp..

mereka berdua makan ayam.
aku ngecek fries yang juga sedap nyam nyam itu.

lepas makan surprise surpise.. ada kek!
heee takde la surprise sebab naza tanya aku nak kek apa..

chocolate indulgence!
memang ini saja lah yang sentiasa menjadi idaman hati.
kek lain pun aku bedal tapi chocolate indulgence nama mu teratas lah kiranya..

hasin nie kalau tiapย  kali snap gambar mesti parkinson tau..
muncung aku dah macam hapa sudah..

tengok aku snap.ย  sharp jer takde blur pun tau.
itu lah kelebihan bersuamikan seorang photographer *tiba tiba

ini cincin persahabatan kami! ewahhh yer yer je la kan…
cincin nie kami dapat dari lancome.
lancome ada promosi perfume sempena valentines day.
jadinya cincin hitam itu disembur dengan perfume lancome itu.
wangi!
nak jugak beli tapi tu la.. banyak lagi nak pakai duit untuk keperluan lain.so kena la hold that thought dulu.

tq naza sebab belanja nandos & kek.
really appreciate it…
friendship forever!! muahss…

14 thoughts on “Birthday Treat Dari Naza

    • betul kak ana! sedap ohhh daging goreng kunyit…
      tu la.. kenangan kita kan semua tu.. ๐Ÿ™‚

Comments are closed.