RM102.90

[YouthSays] Your cash-out is completed!

YouthSays.com

To: myasefia@yahoo.com
Hey Normaya Mukhtar,

It’s Yuna from the YouthSays community team.

Good news! Your RM 102.90 YouthSays earnings have been transferred to your bank account.

Have fun & keep on rocking with YouthSays

berbulan bulan ko aku nunggu duit youthsays nie.
sampai dah naik fedap ok.
dah la masa mula-mula nak cash out tu kan, diorang siap cari entry-entry yang aku promote link diorang kat blog aku nie ha.

aku dah remove semua sebab aku nak dapatkan balik status gliteratti aku dari nuffnang. pastu youthsays cam mempertikaikan la..
cam taknak bayar RM102.90 yang aku dah kumpul promote link diorang.

harus aku naik hantu oh. dah pong pang berbalas email bagai, haaa baru dorang nak bagi.
aku dah tak promote dah youthsays nie. m a l a s!
stick dengan nuffnang jer. dan sekarang aku ada buat churpchurp jugak. walaupun tak aktif sangat.

advertlets??? tak payah cerita la.
aku rasa advertlets tu pembohong.
aku dah cash out. dah email tanya banyak kali dah.
senyappppp jer. even call office diorang pun takde orang jawab.
kalau tak dapat jugak duit dari advertlets dalam 2,3 bulan nie, memang harus aku buat entry maki kaw kaw.

ok, RM102.90 nie aku ingat nak belanja korang la.
tapi aku tak nak buat giveaway macam bloggers lain buat tu.
ermmm… nanti lah, aku warwarkan eh..

16 thoughts on “RM102.90

  1. wahhhh..baguihh2..ada rezeki..agih2kan kepada kami2 erk..pjg2 rezeki tuh..mana tau lepas nih rezeki tk yah tunggu2..jatuh bergolek jerrr.. 😉

Comments are closed.