Myasefia bukan Mayah Sopiah

ok blog nie terabai sebab aku dok update kat blogspot aku nun.
mulai hari nie, apa-apa aktiviti percutian aku, aku akan update kat blogspot sana.
sebab ko tau la kan, nama pun bercutian, harus ada lebih lapanploh ratus keping gambar nak diupload.
so aku taknak dah la peristiwa lama berulang kembali.

dulu masa lepas aku balik dari hanoi.
pastu lepas balik dari KK. dot com aku nie udah penuh space nya.
so asyik kena upgrade pakej. mana boleh tahan.
tauke ayam pun boleh bangkrap kan.
lagi piula kita blog nie selain suka suka, nak gak dapat extra money money kan.
nie asyik lah kena keluar duit, apa kes…

so kisah cuti cuti langkawi ngan melaka, akan diupdate di blogspot sana yer.
aku baru update 3 episod. so kalau nak baca, korang ke sana lah.
kalau taknak baca pun takpe, aku tak marah.

ada yang dah lupa blogspot lama aku?
klik bukan mayah sopiah yer. tapi myasefia.

selamat membaca! 🙂

8 thoughts on “Myasefia bukan Mayah Sopiah

Comments are closed.