Dari HanselGretel membawa ke MrMrsImran

akhirnya jumpa jugak aku dengan penol setelah sekian lama dok berborak dalam alam maya jer.
dulu pernah jugak berjanji nak berjumpaan, i think 2008 kot.
masa tu penol ada event kat pwtc, tapi malangnya hari tu jugak aku kena food poisioning sampai kena tahan wad!

so setelah 2 tahun lamanya, baru last 2 weeks kami berjumpa.
sesat barat jugak oh cari rumah dia nie.
tapi terima kasih pada gps yang banyak membantu.

dapat jugak jumpa darwis ichiro yang comel 🙂
selalu pun tengok dalam blog saja, ini kali dapat jumpa live harus teruja uja.

tujuan aku jumpa penol sebab nak collect coklat nie.
aku order untuk hantaran pertunangan adil.
homemade chocolate. sempat aku curi seketul dan ngapp.
uishh memang sedap oh. kira lain lah rasanya dari coklat buatan mesin.
err coklat buatan mesin? LOL

memang aku nakkan warna merah putih.
sebab tema konsep adil & yana kaler ini juga.

tapi sebab nak balancekan warna merah putih, aku campakkan beberapa ketul coklat kisses silver nie dalam balang.

penol bagi hadiah cookies berbentuk pokok krismas nie.
memang patutnya untuk aku ngap ngap la, tapi aku letak jugak dalam balang bagi hantaran kat yana.
takpe, kalau nak rasa nanti, aku boleh order lain kat penol 🙂

cute betul bisnes card si penol nie kan.
kawai habis…
kalau sesiapa berminat nak order chocolates & cookies dari penol, boleh search loniavillage kat facebook k…

P/S: teringat plak macam mana rentetan perkenalan aku dengan penol nih.
terima kasih la kat ‘si polan’ tu. kalau tak sebab dia copycat entry kat blog si penol, tak mungkin aku dapat kenal ngan penol yang comel dan kelakar ini 🙂

dunia. what u give, u will get back. that’s what we call K.A.R.M.A

6 thoughts on “Dari HanselGretel membawa ke MrMrsImran

  1. sya pun klu gie langkawi hersheys kisses nie bebanyak..ada jenisnya..yg nie silver ada gak yg kaler gold plastiknya..mmg sodap coklat nih..next year trip g lgkawi nk rembat lagikk.. 😉

  2. hehe thanks mya, lama kan. ingat2 balik time pasal copy cat tu rasa kelakar juga. blog i yg tah hapa2 time tu pon dia nk copy. apakah? huhu.

    glad u campak hershey tu dalam balang i pon terasa merah dan overpowering putih 😀 sbb coklat dalam tu semua merah. actually riben tu pon, last minute i pergi beli bunga putih tambah sbb i rasa merah banyak sgt. huhu.

    thanks sbb order chocolate yer :)nnt boleh try chipoatmond cookies plak. lepas ni nk dtg sure tk sesat lagi kan?

    • tapi yang best nya, dia tak mengaku kan penol? so loser ok.. kesian sgt i tgk dia..
      hik hik…

      hah cookies u tu pun i nk try jugakk.. he he..
      kuat makan i sekarang :p

Comments are closed.