100% Authentic Perfume

STICKY MODE.
SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU PADA JAM 2.30 PETANG & 4.30 PETANG NANTI.
TERIMA KASIH.


U ols suka wangi2? Suka yg branded as u find at counter? If nk jimat $$ meh beli dgn saya. 100% Authentic… NO IMMITATION NO REJECT. Interested?
Sabar dulu dong, mendingan entry ini dibaca sampai ujung ya.

saya yang dimaksudkan kat atas tu bukan normaya mukhtar owner blog nie eh..
tapi ialah farhana basarudin taukey perfume!

farhana basarudin atau aku panggil kak ana nie dah bergelumang dalam dunia perfume agak lama. so memang beliau berpengalaman lah dalam setiap perfume yang ada. bak kata pepatah hanya jauhari mengenal manikam. begitu.

macam kak ana kata kat atas nun, mau branded tapi jimat RM? so beli dari kak ana lah jawapannya yang kita cari.

ok nie antara December 2010 Ready stocks.

yang nie untuk cewek…

Petite Cherie edp by Annick Gouta

Price: RM 340  | Counter Price: RM 559

type: New in box

Idole D’armani edp by Armani (W) 75ml

Price: RM 220  | Counter Price: RM 280

type: New in box

NOT SELLING IN MALAYSIA!

Escada Magnetism edp (W) 75ml

Price: RM 188 | Counter Price: RM 280

type: New in box

Lolita Lempicka Si  (W) 80ml – New!

Price: RM 200 | Counter Price: RM 320

type: New in box

NOT SELLING IN MALAYSIA

Lolita Lempicka edp (W) 100ml

Price: RM 195 | Counter Price: RM 300

type: New in box

Paris Hilton Tease edp (New!) (W) 100ml

Price: RM 155 | Counter Price: RM 240

type: New in box

Versace Baby Rose edt (W) 50ml

Price: RM 99 | Counter Price: RM 150

type: New in box

COFFRET SET

The Beat edp by Burberry (W) GIFTSET

Price: RM 230 | Counter Price: RM 450

4 Pc Gift Set  75ml EDP Spray, 100ml Body Lotion, 100ml Shower Gel

Hot selling perfume!

Fantasy edp by Britney Spears  (W) GIFTSET

Price: RM 200 | Counter Price: RM 350

3 Pc Gift Set  100ml EDP Spray, 100ml Body Lotion, 100ml Shower Gel

NOT SELLING IN MALAYSIA

Kim Kardashian by Kim Kardashian (New!) (W) GIFTSET

Price: RM 220 | Counter Price: RM 350

2 Pc Gift Set 100ml EDP Spray, 100ml Body Shimmer

yang nie untuk cowok.. jangan risau deh.. pasti ada kok..

Carolina 212 Sexy Men (M) 100ml

Price: RM 210 | Counter Price: RM 286

type: New in box

Carolina Harerra Chic (M) 100ml

Price: RM 185 | Counter Price: RM 270

type: Tester

Men best seller!

Burberry Brit (M) 100ml

Price: RM 155 | Counter Price: RM 300

type: Tester no cap

CK Be (M) 200ml

Price: RM 170 | Counter Price: RM 250

type: New in box

RARE STOCK!

Dior Farenheit (M) 40ml

Price: RM 120 | Counter Price: RM 189

type: New in box

RARE STOCK!

Dior Homme by Christian Dior (M) 100ml

Price: RM 200 | Counter Price: RM 260

type: Tester

RARE STOCK!

Dior Homme Sport by Christian Dior (M) 100ml

Price: RM 200 | Counter Price: RM 260

type: Tester

Dunhill London  (M)  100ml

Price: RM 185 | Counter Price: RM 251

type: New in box

takde perfume idaman hati korang kat atas nun?
jangan risau, jangan runsing runsing apa lagi pusing-pusing.
tu antara perfume yang dijual oleh kak ana saja.
yang benarnya, banyakkkkkkkkkkkkkkkk lagi okkk…

kalau nak tau, senang jer… korang PM kak ana kat FB dia.
just search farhana basarudin. jumpa lah nanti.
kata jer berminat beli perfume. nak cek harga.

tak pun korang email jer kat dia fadzri78@yahoo.com
sepantas kilat kak ana akan reply u olls dengan gambar & senarai harga perfume.

kak ana ada lebih dari 1000 jenis perfume. macam macam ada.
perfume guaranteed original, not defected atau rejected item.
dan semua pun in good condition.
products are directly imported from overseas (US & Singapore)

so tunggu apa lagi, selamat berwangi wangilah uolls! 🙂

4 thoughts on “100% Authentic Perfume

Comments are closed.