RM10 Sajorkk…

hari tu gi jalan-jalan kat jusco wangsa maju.
hari tu bila ko jangan tanya. harus mak tak ingat lagi dah.
so jalan punya jalan ternampak manusia meramai kat kedai kasut nose.
being me yang kepochi harus sibuk sibuk tolak tolak nak tau jugak napanya.
rupanya ada harga runtuh. clearance stock.
semua kasut pun RM10 sahaja.
eh idok ler semua, tapi yang dilonggok-longgok tetengah.

belek punya belek, sudah terberkenan dengan 2 kasut ini.
eh satu kasut. satu sandal.
actually takde la terberkenan sangat.
tapi sebab RM10 kan. tu yang menggelitis nak jugak.

heel aku yang warna putih yang aku pakai masa nikah hari tu udah koyak sikit depannya. so bila jalan cam terlonggar longgar gitu.
so sementara nak sambar heel putih C & K, beli dulu satu kat nose nie pun ok kot.
amik lah. walaupun saiz 9…

pastu sandal pink nie cam tak perleww je sebenarnya.
tapi ntah setan mana rasuk, aku hangkut sekali jugak.
sokayyy la, takde la sedap sangat pakainya.
boleh la kalau nak dibuat sandal basahan / belasahan gitu.

alamak, pak enchek sudah bagi muka naga!!!!
ampun yang, tumpang lalu……….

16 thoughts on “RM10 Sajorkk…

Comments are closed.