Ke Muzium Sabah

check out time!
gediks je aku suh diorang pakai tshirt monyet tu.
tak dapat cari yang setema setara ngan yaya punya.
ala ala pun jadik lah…

bilik kitorang terus lurus mengadap laut.
so memang syiokkk la pepagi ko dengar bunyi ombak menghempas ke pantai gitu.

patutnya check out kul 12 noon kan.
tapi aku mintak extend kul 1. sebab balik dari warna batik tu pun dah lewat.
so macam agak kocoh-kocoh.
sib baik pihak hotel bagi extend sampai kul 1.
tq nexus resort karambunai! 🙂

dari resort terus shoot ke airport untuk check in.
check in baggage semua sesiap.
senang takde la terkejar kejar nanti.
sebab pastu kitorang plan nak ke muzium sabah.

so ke muzium sabah kita.
tau la dalam muzium takleh nak amik gambar bagai.
dapatlah 2 keping gambar kat perkarangan muzium nun.
tapi takde hal lah, aku pun dah kali ke 2 sampai sini.
so keterujaan tu takde la sangat.

lagi sejam masa untuk fly fly ke semenanjung.
so bergeraklah semula kita ke airport sana.

4 thoughts on “Ke Muzium Sabah

Comments are closed.