Hadiah Birthday Yaya

bila semua orang sudah piulang, suruh yaya mandi dan bersiap siap.
kekdahnya malam tu jugak nak shoot balik taiping oh.

sebelum gerak, aku suh yaya pose pose ngan hadiah birthday yang dia dapat.
macam-macam.
seronok sangat la budak mata sepet itu.

dia paling suka dress nie.
dia kata nurin yang bagi. cute benar.
bila sarung kat badan dia pun ngam ngam soi.
pandai nurin pilih. tq nurin 🙂

aku benarnya tak tau nak beli apa untuk dia.
lagi pula bajet pun ada ketat sikit.
so aku cuma beli buku nota dengan magic pen nie.
menarik tau.

ko tulis macam biasa, tapi tak keluar kat buku nota tu.
seolah olah ko tulis guna pen tak berdakwat.
tapi kalau nak baca, ko tekan lampu kat belakang pen tu.
kira ala-ala kod rahsia gitu.

aku cakap dengan dia, kalau nak tulis apa-apa yang rahsia, guna lah buku tu.
so orang tak boleh baca.
contohnya opah marah ke. rindu kat mommy ke.
terus dia angguk angguk senyum senyum.
masa tu jugak dia tulis.
tapi bila aku nak tengok, dia tak bagi 🙂

masa yaya tengah sibuk bukak prezen nie, caca kat mana eh?
woh..patut lah takde gangguan. tengah membuta rupanya dia. hikss..

selain hadiah, yaya pun dapat duit tunai lebih RM100++.
thanks eh korang semua..
korang telah menceriakan hari anak saya… 🙂

4 thoughts on “Hadiah Birthday Yaya

  1. cute nye yaya & caca…heheheh… a’ah dress tuh mmg nurin yg bg… die yg pilih segalak… aku tukang bayor jerk… tiber2 aku rindu kat ko….uish…

Comments are closed.