Dilarang Membuang Air Besar Di Sini

kalau semalam pepagi buta aku hidangkan ko ngan sepentot.
pagi nie aku hidangkan ko dengan jamban plak.
sila keji aku. egegegegege…

kekdahnya hari tu aku gi medan mara sana, mau hantar baju untuk raya haji.
lepas tu singgah la ke toilet sebab sudah mau terkucil.
masuk masuk tetiba tengok ada tulis dilarang membuang air besar.

heyyyyyy… ko kenapa???
dah nama pun toilet. kalau orang masuk nak terberak, ujung ujung terbaca tulisan nie cena? takleh berak kah?
eieiiei felik la haku.
first time tau masuk toilet ada tulisan dilarang membuang air besar.

tapi takpe, len tahun aku datang, aku nak try berak jugak jugak.
kot la lepas berak tetiba bontot kena kudis ke, kena kurap ke, kena gigit dengan penunggu jamban nie ker… kannn….

tapi ishh tatappp aku rasa pelik.
korang pelik tak???

12 thoughts on “Dilarang Membuang Air Besar Di Sini

  1. aku rasa pencuci jamban itu adalah pemalas kedaung. Sbb tu di tampalnya notis awal awal. Ada ke pon jamban yang direka bentuk hanya utk buang air kecil sahaja? pelik pelik

  2. hahahha…. mmg sah2 la pelik…. kompem flush die rosak nih… so pencuci tandas pulak pemalas…aleh2 baik die buat notis di lrang buang air besar… hahahahah… lawak pun ye…

  3. ada satu tempat tuh *tettt..cengini gak dia tulis..ingatkan iyo iyo ler letak note takut tersumbat ker ape ker..ghupanya dia tak mau ‘bau’ semerbak area situ…

Comments are closed.