Berangan Pembaca Berita Katanya

pertama tama nya kena ucap terima kasih pada kaktin sebab snap 2 keping gambar bawah nun.
sebab kalau dia tak snap gambar gambar nie, idok ler wujud entry nie.
coz nak cerita begitu saja tanpa gambar seumpama memasak sayur tak bubuh garam gitu.
so clap clap to kaktin 😀

kekdahnya hari tu aku udah pi casting kat muzium BNM sana.
katanya mau cari bakat bakat baru untuk video gallery BNM.
aku pegi pun sebab ada sorang staff muzium sudah email dan call aku personally.
ajak aku join casting nie. so pegi je lah.
tak rugi apa pung.
walaupun kama kata ‘nie semua muka muka gila glamer’
haipppp….

casting nya pun senang jer.
dema dah bagi sesiap skrip. ko tak payah hafal pun.
nanti akan ada skrip tu kat skrin.
so ko baca je la ala-ala berangan pembaca berita tv1 ke, tv3 ke, tv8 ke.
sap sap soi je walaupun dalam dada jantung mau pecah jugak. ekekekke..

ok tu jer ceritanya.
kalau terpilih, rezeki la.
kalau tak terpilih, takde rezeki la.
kannn…

16 thoughts on “Berangan Pembaca Berita Katanya

  1. Good luck to u and kak tin pon pon, smoga berjaya di bidang penyiaran. untung untung dapat jadi pengacara nona, ketepikan maya karin, uish haibat haibat

Comments are closed.