Update Pendek

sorri sebab menyepi kejap.
kejap je kan?
banyak benda la nak setel.
semua pun nak kena setel by esok.
so berkejaran ke sana ke mari.

enough with the cerita sedih tu.
takpe, semuanya akan diubati dengan berlalunya masa.
aku percaya ada hikmah semua nie, kurang-kurang aku tau hati budi seseorang.
dan dalam dunia nie, kadang kadang ada benda yang memang tak perlu kita nak pertahankan. walaupun kita tau kita di landasan yang benar.
ermmm…

banyak sangat cerita happy dan teruja aku nak share ngan korang.
of coz la kisah 4 hari 3 malam aku kat sabah nun.
ada gambar aku dah masuk dalam draft.
slowly aku update eh..
shaaaaaaaaayang korang!muahsss…

xoxo,
mya

12 thoughts on “Update Pendek

Comments are closed.