Berjaya Memiliki Crocs Idaman Hati

hari sabtu lepas hari yang capek oh.
letih sangat sangat sebab pi banyak tempat.
bukannya kena pegi banyak tempat. ko yang pegi salah tempat.
kalau ko ke metro driving academy, tiba tiba iklan saiful apek keluar kann..

ok teruskan normaya.
hari sabtu memang banyak tempat aku pegi mya situ sana sini.
satu satu kita cerita ek. kalau rajin aku cerita, kalau malas aku skip.

memula gi ke pavilion.
motip utama sebab nak ke butik crocs yang baru dibuka.
mau beli kasut crocs la of coz. takkan nak beli buaya hidup plak kat sana kan.
so pegi.

memula plan memang nak beli kasut bawah nie. Malindi (Cotton Candy).
satu sebab kaler pink la kan. sudah terang lagi bersuluh.
tapi banyak pattern baru jugak.
mungkin sebab butik nie pun baru bukak, so banyak laaa yang baru-baru.
gamaknya la kot.

pilih punya pilih, pikir punya pikir, akhirnya mengambil keputusan sudah.
suka la kan ada kasut baru.Β  crocs original u.Β  tipu-tipu punya tak main.
cewahhh berlagak ko normaya. heeee… takdelah… ko jangan amik hati plak kata aku berlagak ke hapa yo.
walhal seselama nie pun banyak barangan aku cap ayam jer pong.
ada aku kisah.
kaliΒ  nie jer nak ciwi ciwi sikit.. πŸ˜‰

beli kasut crocs kat butik pun memang tak de kotak eh?
memang style crocs gini eh?
matikk la kejakunan mak hokeyy..

tadaaa daaa… nie la kasut yang aku beli.
namanya lenora cranberry/navy.Β  harga RM139.00.
warna dia nak kata merah sangat tak, pink sangat pun tak.
cam ala ala antara gittew.

la la la la… ai ada kasut baru.
tak sabar mau pakai dan menciwi yeh yeh yeh..

18 thoughts on “Berjaya Memiliki Crocs Idaman Hati

  1. Based on my experience kan Kak,once da pkai yg ori mmg terasa best n msti simpan niat nk beli yg lain2 lg..sedap giler pkai kasut Crocs nie..

    nnt nk g Pavi jgk la nk tinjau2 mana tau ada pattern baru yg berkenan ker kan cz klu outlet baru bukak mmg byk pattern baru..

Comments are closed.