Bergediks Di Luar Pintu

lepas dah selamat nikah, udah bergambar singer menawan keluarga bahagia.. dan kenyang perut suka hati.
masa untuk bergediks bergambar di luar pintu pulak.
luar pintu = outdoor. heeee…

mula ingat nak buat satu entry jer nie..
tapi sebab ada lebih 20 keping gambar aku nak jaja, so aku pecahkan pada 2 entry yo.. harap dema tak boring la yer yeop..

dimulakan dengan gambar masjid usamah bin zaid, wangsa maju.
sesiapa yang belum nikah, dan berniat nak nikah kat sini.. boleh roger-roger aku. nanti aku bagi contact number nya ek..

style-style nie semua atas arahan shafiqgani & jocko.
kadang kadang kena maki jugak dengan dorang sebab kata aku ngan encik z tak bertindak mengikut arahan.


: : va va va va : :


: : mempoyo dengan surat nikah : :


: : kalau tang buat muka, serah kat encik z. juara : :


: : kalau bab berlakon plak, serah kat aku. pelakon terhaibat aku. sudah ramai yang terpedaya. muahahhaa : :


: : dah nikah boleh duduk dalam gelap : :


: : merajuk la konon. dush dush : :


: : alolololo… huduh nauu rupanya jantan nak merajuk : :


: : kita hidup kat dunia nie sementara je normaya. hormat hak orang, insyaAllah Allah akan jaga hak kita. bla bla bla bla bla : :


: : masa ni plak rambut nak terkeluar. heh : :


: : laaa.. merajuk lagi ke? : :


: : sila jalan terus. jangan bengkok bengkok ya : :

gambar-gambar part 2, akan muncul sejam dari sekarang.
stay tune ek anak-anak… 🙂

4 thoughts on “Bergediks Di Luar Pintu

  1. kami pun tadak buat entry nikah kawen.. kah kah kah.. malas nak belek gambar dlm CD..

    gambar dok ada dlm pc pun x dan nak godek..

    • nangis kan nak belek gambar kawin tu semua… nk resize lagi.. nak pilih lagi..
      adoiiiyaiii…

Comments are closed.