Open House BNM

dimulakan dengan kambing golek yang very the juicy juicy..
nasib baik aku sempat jugak makan walaupun sikit.

kemudian air tebu! yer open house BNM kali nie ada air tebu u…
setau aku sebelum-sebelum nie macam takde jer.

ek eh aku nie tetiba je kan. takde pengenalan segala.
tetiba cakap pasal kambing golek ngan air tebu hehe i’m sorry.

tapi dari tajuk pun ko leh agak kan.
ini entry pasal open house kat tempat aku kerja nie ha.

apa ke motip ko senyum tu man?
ko senyum ngan sapa? ish ish ish…
man nie pasangan gay encik z. asal tengok encik z, dok jilat-jilat lidah.
wtf wtf wtf &*#)(^%$#@^%@

manusia meramai tak hengat.  lalu macam biasa lah, susah nak dapat tempat duduk.
ramai nauuu yang duduk tak bangun-bangun.
ingat kedai mamak ke hapa nak lepak lelama?

sudahnya aku just amik nasi beriani kambing, air tebu & satay.
pastu duduk makan kat tepian di bawah pokok.
sadis.

laki aku cam biasa lah, kerja kerja kerja.
so memang takde la can nak berkepit ke hapa.

kali nie ada kad raya gergasi.
so semua staff leh tulis ucapan ngan sign kat situ.
memula tu kan, aku dah teruja nak sign dekat dengan signature governor.
tapi….. tiba-tiba ternampak signature pihak lawan kat situ.
uishh terus tak jadi. najis tu najis.

kakred, amacam laser tak statement hakuuu???
ada berani mau saman? kui kui..

so terus sign jauh-jauh kat tempat lain.
sampai terbongkok-bongkok napa nya normaya?
aku pun tak paham napa aku nak sign kat bawah kayak gitu.
sign je la molek-molek kat tempat ikut ketinggian aku kan.
mesti sebab reflect dari nampak signature pihak lawan tu. potong betul.
aku sign bapak besarnya. gila glamer kann… lantakkk…

sambung lepak kat dalam cafe plak.
melahap otak-otak yang kemain sedap.
ngan aiskrim/yogurt bersama tapai. waduhh waduhh lazat kok.


: : with kaktin dan angkatan tentera beliau : :


: : gue, yiet, kaktin : :

kitorang ada gaya cam artis pi open house tak?
gaya je takpe kot. jangan ikut perangai macam segelintir artis sudah yer dok.
lawa & stylo tapi main caras caras laki orang tanpa rasa bersalah.
matikk jangan ada artis saman aku sudah… :p

20 thoughts on “Open House BNM

  1. menarek sungguh kambing itu…so far pergi rumah sesapa belum lg letak kambing gaya gitu…hehe.
    kak, semlm i nampak u+en.z makan nan & ayam tandoori dkt rampai tp segan nak tegur =)

  2. isk isk isk muluttt budak ni
    ado yang dapat surat saman kang…

    terabur je dia menceceh atu

    cer payiet ko cili2 sket mulut si maya nih

Comments are closed.