Mayah Sopiah, bukan Maya Karin

macam mana nie korang..
hari nie dah raya ke 11. tapi cerita raya aku tak blog kan jugak lagik.
orang lain dah sibuk cerita pi open house sana sini.
aku cerita raya pun tak mula lagi..
matikkk laa… macam mana nak jadi blogger tegar?
*&^#%&*@*(#&*# (memaki diri sendiri)

ok tarik nafas. lepas…. tarik lagi… lepas lagi…
aku update la dulu mana ada dan yang terlintas ek…
so tidaklah sunyi sepi belog ini seperti dilanda garuda ke hapa…

raya hari tu kan tv ada main filem pisau cukur.
standard la main kat astro, so kalau ko terlepas sekali jangan runsing.
astro akan mengulang tayang sebanyak lapanploh kali.
aku walau tengok lebih lapanploh kali pun, takkan pernah bosan.
sebab ada fazura & maya karin yang lawa tapi gediks tapi best.
aaron aziz yang kacak haloba lagi romantika d’ amor.

dan yang paling meletup pasti lah sebab si gigi besi ini.
shahredza minhat aka cha cha. aww aww aww aww..

hari tu masa tengah nonton kat taiping, tiba-tiba hp berbunyi ada notification status dari kaktin pon-pon seperti di bawah.
sila klik jika anda kepochi. sila jangan klik kalau anda bukan jenis bz body.
awasss ko eh kak.. mempermainkan cha cha ku…

sesambil nonton pisau cukur tu, terus i terkenang kenangan lalu…

kepochi berganda? bz body kuasa 2?
KLIK SINI. tehtehtehteh…

6 thoughts on “Mayah Sopiah, bukan Maya Karin

Comments are closed.