Hamper & Persahabatan

syiok hah jadi orang besar-besar nie.
hamper tak putus tiba menjelang hari perayaan.
ada yang berkongsi. ada yang kudukut.
yang kudukut tu sukahati dia la kan. kata hamper tu dia yang punya.
pada yang berkongsi tu, alhamdulillah…
rejeki dikongsi bersama rakan dan taulan gitu…

kata hari raya. so semangat raya pun tatapp ada.
hias la sesikit mana yang buleh. letak lampu lip lap.
biskut raya dari hamper di atas menjadi objek terpenting.


: : amirah & syira kena buli dek naza. aku tukang perati : :

2 hari sebelum menjelang syawal juga menyaksikan hari terakhir sham bersama kami. sebelum terbang ke lancaster hujung bulan nie.

sumpah aku takkan bergambar cenggini lagi.
melekapkan punggung di meja lalu punggung menjadi selebar pasu bunga.

bye-bye sham…….

P/S : suka-suka kau je park kat tempat future boss aku kan….