3 Layer Tea, Cheese Nan & Tandoori

oleh sebab hari selasa hari tu memang kebetulan ada dengan kaklong & abang long, so decide untuk berbuka puasa sesama terus.
kitorang buka kat ali maju jer. sekangkang anak monyet dari jasmine.

masa abang long suggest buka kat ali maju, dalam kepala dah set dah nak makan cheese nan ayam tandoori & 3 layer tea.


: : aku nak snap gambar 3 layer tea je. tapi elok caca tolak air oren dia kat aku. macam tau tau je mommy dia nak snap gambar kannnn : :


: : caca makan nasi ayam. sambil mulut tak renti dok pot pet itu ini : :

cheese nan dan kuah-kuahnya. tapi cuma satu je yang aku usik.
yang kaler hijau tu. yang lain semua aku buat deeek. tak laluuu..
pastu aku up dengan sambal. makan dengan sambal jugak yang sedap kann..

ayam tandoori. aku makan 2 ketul je pun.
masih mood tak lalu. napa ntah eh… tak abis tu bungkus laaa.. confirm encik z akan habiskan masa sahur .

ok dah, tu jer. nak tidooooooo…
ini namanya entry asal ado. bye.

10 thoughts on “3 Layer Tea, Cheese Nan & Tandoori

Comments are closed.