Yaya Kena Buat Minor Operation

masa korang baca entry nie, insyaAllah aku dalam perjalanan balik taiping.
nie kira balik emergency jugak nie.
yaya kena buat minor operation kat taiping medical centre.
actually dah buat pun pagi tadi.
aku balik lambat sebab ada hal-hal yang terpaksa diuruskan.

minor operation kenapa?
ermm.. nanti-nanti la aku cerita ek..
tak larat dah la.. nak masuk tidur awal..
baju pun tak packing-packing lagi.

harap-harap operation berjalan lancar dan yaya akan sihat kembali seperti sedia kala. mungkin malam nie aku tidur kat hospital sebab yaya confirm kena admit.
iskk…
korang tolong doakan keselamatan anak saya yerh… terima kasih.. 🙂

aku kat taiping sampai hari selasa.
insyaAllah hari rabu baru masuk office.
have a good weekend anak-anak!

UPDATED :

yaya selamat menjalani operation pukul 10.30 pagi tadi.
mama sms gambar nie pukul 12 tengah hari.
yaya belum sedar lagi sebab bius.
doktor kata dalam pukul 3 petang nanti sedar kot insyaAllah..

32 thoughts on “Yaya Kena Buat Minor Operation

    • nanti akak buat entry lain ek psl sakit yaya.. tu la.. mmg sensitif bila tgk anak2 tak sihat kan.. sian sgt

  1. tonsil ke?..selalunya sakit nih serang kanak-kanak..ape2 pun semoga yaya cepat sihat..nak raya kene sihat cepat2 tau yaya.. 😉

  2. alhamdulillah…selamat dh yaya jalani operation. tp sal ape ek kak mya yaya sampai kene admit n minor operate nih ek

    zie doakan yaya cepat sembuh. akan be strong ea

Comments are closed.