Jom Mengendap Blog Maya Dot Com

tadaaa!

cuba teka blog siapa ni? sudah terang lagi bersuluh pun nak tanya lagi. apo la dni ni. hehehe.. ini merupakan blog sis Mya. dni tahu… korang mesti suka tengok icon comel kat blog sis Mya tu kan kan kan? pandainya wat telahan sendiri. hikhik… sebab dni yang teruja sebenarnya. bila masuk je blog sis Mya, terus terbeliak bijik mata ni tau… ado kartun comel yang macam kartun blogshop dni tu. ha, tak lain dan tak bukan, kartun tu kami beli daripada orang yang sama. sebab tu la kartun tu ada iras-iras. berbesan le kita, kak. ehhh silap. bila masa dni ado anak pulak ni. miahahaha ;p

dan…

layout atau template blog sis Mya ni pun bukan calang-calang tau. didesignkan khas. memang tak akan ado orang yang guna template/layout sebijik sejibak sama cam beliau. pinky gtu. awwww cun melecun. ai laik! ai memang laik tapi ai tak mampu nak beli layout/template cenggitu. ai tunggu sis Mya ‘velanja’ ai satu yer… opsss opsss baik ai senyap karang ai kena lariksss lak nyah tak sempat ai nak sambung bebelan ai. okeh syyyhhh ;p

bila masa dni jadik pondan lak ni miahahaha

meh dni perkenalkan… inila empunya Blog Maya dot com iaitu sis Mya. kat sebelah dia tu opkos la suami beliau. bukan suami anda. okeh, jangan sesekali mengaku suami orang tu suami anda nanti kena lanting dalam laut ado ikan banyak kat Pulau Ketam dni tak jamin ye. dni takmo jamin sebab dni akan turut bantu sis Mya lanting orang dalam tu. hehe…

sis Mya cakap kat blog beliau yang dia suka gambar ni. maka dni ingin abadikan sekeping gambar kenangan sis Mya di Pulau Ketam bersama suaminya yang tercinta. ni kan special entry. so, haruslah berbuat demikian kan kan kan. ^____^

oh, choppp!!! choppp!!

dni nak kepochi kejap. sis Mya ni hari tu dapat hadiah pakej honeymoon yang DITAJA OLEH KAK RED aka REDMUMMY tau. fuh, betuah nau kan sis Mya ni… jom kita kepochi mengenai honeymoon beliau kat ENTRY NI. KLIK CEPAT-CEPAT KAT SINI YE ;D

ini pula Yaya, puteri kepada sis Mya. gambar ni diambil ketika Yaya kena bawak gi inject kat klinik tau. best baca story kat entry tu. pandai doktor ambil hati si Yaya ni sebelum inject beliau. kalau korang nak tahu cmana doktor tu pikat hati Yaya sebelum inject dia, korang kena baca entry sis Mya sendiri. kalau tak, tak syok la… CEPAT KLIK SINI.

😉

sis Mya memang suka bercerita mengenai makanan-makanan yang beliau makan. kalau dni bukak je blog sis Mya ni boleh buat dni rasa nak pegi cubit-cubit dia. pasalnya dia wat dni mengidam nak makan. hikhikhik… yang dni copy ni gambar masa sis Mya pegi Thai Fair beberapa hari yang lepas. pergh! meleh ah tengok tomyam tuh.. nyum nyum nyum!

apa tunggu lagi…
jom kita pegi ke blog sis Mya.
http://blogmaya.com
klik klik!

p/s:
dni suka benau template blog dia..
hehe…

salah satu cara untuk promosi kan blog ialah dengan menyewa tapak di blog blogger yang dah femes amos.

blog pertama yang aku sewa tapaknya ialah di blog dni.
thank you dni comel for the entry.. kelakar la awak nie..

bermula dengan shopping baju online kat dia, tup tup terus sewa tapak.
korang kalau nak sewa tapak kat blog dni, boleh zasss ke sana roger-roger dia k.. 🙂

8 thoughts on “Jom Mengendap Blog Maya Dot Com

  1. miaaahaha.. dni memang time datang ting tong ayat jadi cam budak sekolah darjah empat je kak. adeih malu lak ngan akak hikhikhik 😀 thanks kak.. blog akak la besh… dni kecur air liur sokmo tengok makanan lazat2..

    pssst… selamat menjalani ibadah puasa dan bersahur esok pagi jangan liat tau kak hehe :p

Comments are closed.