Good Morning Lata Kijang!

pepagi ko dah termenung normaya?
apa cerita?
termenung melihat keindahan suasana pagi di lata kijang.
dengan deruan air terjun yang menghempas ke batu.
dengan kesejukan mencengkam ke tulang dan suara burung berdecip.
juga kehijauan pokok membukau… 🙂

lepas breakfast, semua pun sudah siap-siap untuk jungle trekking.
aku tak mandi pun pagi tu. sejuk plus nanti nak redah hutan rimba segala.
of coz peluh celah-celah bedah segala.
so wat per nak mandi.. tehehhehe…
tapi walaupun tak mandi, muka tatappp fresh jugakk.

termenung lagi memikirkan…
larat kah aku untuk jungle trekking? dah lama koo tak exercise.
apatah lagi panjat bukit segala ni..
chaiyook chaiyookkkk normayaa…

pepoyo je pakai baju ashkar segala kan.  heee….
tapi towel dan stokin menten pink. :p

group photo sebelum bertolak!

ali selaku penunjuk jalan.  encik khalili, wan, paklin, tuan izham, ariff erman, abang shah, apau, tuan kana, uncle thong selaku chef, idajelita, fin, mayah sopiah, encik z dan mas jocko.

pengembaraan bermula!

memula of coz kena seberang sungai.
tapi kat sungai lagi mak dah tak lepas nokssss… cena? cena?
kekdahnya batu batu tu licin nauuu..
dah letak kaki, nak melangkah, kenot kenot kenot…

sudahnya, terpaksa bukak kasut stokin segala.
melangkah kat batu batu tu berkaki ayam sajorkkk…
dah menyusahkan orang lain kena tunggu. he he he…
i’m sorry guys….

ok siap sedia jom jungle treking!!!

8 thoughts on “Good Morning Lata Kijang!

  1. bestnya.. tapi dlm keadaan begini sila lupakan dulu hasrat murni mau tracking bagai ye.. heh

  2. hehehe.. ada berapa anak sungai kena seberang? kalo ada byk, masak la yg lain2 nak tggu mya pakai bukak & sarung stokin pink tu

Comments are closed.