Blog Review Blog Maya – Dari Kaca Mata Redbloodsnow

kalau hari tu dni buat blog review blog aku nie, kali nie zie pulak yang buat review.
dni dengan zie nie pasangan lesbo. upsss…
ala pasangan lesbo dalam dunia blog jer kan dni & zie?
dua-dua nie sama comel dan sama sengal. :p

tengok review dni dengan zie lebih kurang je.
tapi yang aku respek tu, diorang siap boleh cari gambar-gambar lama aku.
tu bawah tu gambar aku dengan fahrin ahmad, mana zie korek ntah.
haibat haibat…

tq zie di atas review yang mencomel ini.
nice doing bisnes with u. cewahh… πŸ™‚


“LOVE ME OR HATE ME” haaa itulah tagline utk Blog Maya πŸ™‚ Comel jek banner die kan. Bile tgk avatar tuh..sure uols dah taw brape bilangan family member yg ade kan kan? ^_ Hikss…


Tadaaa!!! Inilah tuan empunya blog tersebut. Ayunyerrrr die bertudung ginieΒ² kooo noks. Weewiittt!!! Pd guys lak…haippp!!! ko jgn nk usha ea. Bini org nih weh..haha πŸ˜› bluekss…

Tuan empunya blog bernama Mya. Zie panggil beliau, Kak Mya πŸ™‚


Ini plak laki Kak Mya. Ehh ehh…opsss! Silap silap…mati kang tapak kaki encik Z kat muke zie karang, hahaha. Ini Fahrin ea. Kesilapan teknikal td..haha.

Bergambo ngan artis terkenal tuh nokss…klass ah. JELESSS πŸ˜›



Haaaa…inilah die pic Kak Mya bersama hubby tersayang, Encik Z πŸ™‚ Pic nih di ambik time photoshoot perkahwinan mereka. comel n unik lak pic nih. So far x pernah lg Zie tgk shoot pengantin pegang signboard gitu…hehe.

Thumbs UP, Kak Mya πŸ™‚



Ini plak puteri kesayangan mereka, Yaya. Pic nih di ambik time yaya graduation day πŸ™‚ comey jek…geram nk picit pp die taw.



Jgn x taw… Kak Mya dah pijak kaki kat Kuching taw. But sadly time tuh Kak Mya lom lg kenal ngan Zie kot. Tuh pasal ler weols x rogerΒ² ngedate bagai…hiksss.




Pssttt..jgn x tahu gak kooo. Blog Zie adalah among blog favorite beliau. Wahh…terharu kooo zie noks πŸ™‚ Zie baruuuuuu realized taw…hikss



Haaaa…kat ctue lah banner blog Kak Mya ea. If ade nampak avatar katun yg comel 3 org tuh, Kak Mya ler tuh..hehe. Pape pun, jom terjah blog beliau..


–>> BlogMaya.Com

8 thoughts on “Blog Review Blog Maya – Dari Kaca Mata Redbloodsnow

  1. Penah skali lala bukak blog akak, anak Lala yg girl tu ade sama. Dia sgt teruja tgk blog akak yg pinky2 ni tau.. sbb dia tu mmg minah pinky! pastu dia tgk plak katun2 comel tu kan.. siap buat dialog lagi.. “Ini ibu dia.. ini papa dia.. ini kakak! eh ibu! adik mana?” hehehhe…
    byk la ko punya adik..

  2. ;D miahaha… isu lesbo tu pernah ado orang salah paham tau kak. siap email maki2 dni berlesbo ngan zie. padahal lesbo tu ala2 kawan baik kat arena blogging ni je. saje we ol gedik2 :p

    • haisyoo ada gak orang gitu ek.. walhal kita nie gurau2 gitu kan.. isk..
      korang mmg gedik. tapi comel. akak suker πŸ™‚

  3. hehe…nice doing business with u too akak cayang πŸ™‚

    to dini..
    ko tendang je org yg maki ko tuh. bo layan makhluk tuhan yg kurang kasih syg tuh ea…hahaha

Comments are closed.