Beg Termahal

rentetan dari ENTRY INI.

dipersembahkan……


: : di dalam sarung nya : :


: : di luar sarung 1 : :


: : di luar sarung 2 : :


: : di dalam : :


: : trademark : :


: : didatangkan bersama buku nota yang comel & angpau raya : :

saya beli warna pink la kawan-kawan.
mula-mula ingat nak beli jugak warna gold tu, tapi adik SA tu kata warna pink lagi ayu. warna gold macam menggarang…
oleh sebab saya nak jadi wanita ayu, jadi saya amik la warna pink itu 🙂

beg nie new arrival. jadi tak ada discount.
sesiapa yang berminat nak memiliki beg ini, sila sediakan cash yang mencukupi.
atau boleh juga mengikut jejak saya dengan meminjam kad kredit kaktin he he.

yer. ini handbag termahal yang pernah saya beli.
tapi bagi awak, mungkin murah je kot.

22 thoughts on “Beg Termahal

  1. raya ngan beg baru nih nampaknya…pastikan di isi juo dengan angpau2 raya untuk diagihkan yerrr..hehehe 😉

      • ha ha ha.. tapi sekarang dah tak guna beg tuh.. tak larat nak kendong..

        kami ada satu beg carlo rino kaler putis.. tp sebab asik lah melenjan beg tu je, dah pecah2 pun material nya huk huk

  2. zie plg suke trademark carlo rino. mak zie pakai hbeg jenama nih kak. lawa beg akak tuh. brape RM ek kak.

    nak skodeng kat sini ah. mane taw leh belikan yg baru utk mak 🙂

Comments are closed.