Show Your True Colour!

semalam masa on the way nak pergi kerja kan..
lalu la kat showroom perodua kat jalan genting klang nun.
mata aku terus tertancap kat kain rentang (wah kain rentang kata ko normaya)
alaaa kain ke plastik ke ntah.. kat luar showroom tu.perodua ada keluarkan MyVi LE u..

yang paling menarik tertarik ko memang da bomb sebab warnanya uolls.
katanya dazzling red colour. tapi tak macam merah pon.
tapi pink!! oh suker la makkk.. menggelitis terus aku kat situ.
menggelitis diam-diam takpe eh..

semalam masuk office plak, dapat forwarded email dari shafarah.
lagi la menggelitis aku nengoknya.
mesti syiokk kan kalau dapat beli sebab limited edition.
ko drive plak tetengah bandaraya kl, mesti cam lihatlah dunia, mak pakai myvi kaler pink u.
kalau balik kampung plak, mesti lain dari yang lain.

alaaa nak nak nak…
tapi takkan la aku nak tukar myavi hijau dengan myavi pink plak.
pasti akan dibangkang sekeras-kerasnya oleh encik z. huhu..

nanti la, bila mak banyak duit kaya raya, akan aku spray myavi hijau tu kepada warna pink. tapi taktau la tahun bilanya kaya kan. kayap adoo..

korang tau kan….

PINK IS THE NEW BLACK

i loike…

P/S : DUA PREVIOUS ENTRIES MEMANG KORANG TAKLEH KOMEN. COZ AKU OFF KAN COMMENTS. TAKDE MASALAH APA-APA YER.
ENTRY MYVI NIE KORANG LEH KOMEN. OKAYY?

12 thoughts on “Show Your True Colour!

  1. uuuiii henckemnyer myvi kaler pink ponk uolls…
    kaktin pun kemiskinan tegar…
    kalau tak dah lama pakai keta baru..huhuhu hahaha

  2. time2 interest loan tgh mahal ni laa dia baru nk kuar limited edition laa thomas alva edison laaa edison chen laa.. huhu

    takpe. sy nk tunggu saga jugak (klu saga tu perodua yg buat kan bgs.. huhhu)

Comments are closed.