Ku Ada Kamu…..

semalam aku download lagu Ku Ada Kamu – Adira.
so kekdahnya dah lebih lapanploh kali aku dok ulang nie jer.
masa memula dengar cam tak minat.
tapi sekarang aku cam suka sangat la. best ah lagu nie..
melodi best, lirik best…

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman

Dengan penuh sabar memujuk
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Seandainya hari esok runtuhnya langit dijunjung
Tabahlah menjunjung bersamaku
Seandainya hari esok dunia dilanda gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada
kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu

tetiba muncul orang ketiga kan… awasss loo dikyan.
tapi semoga di dunia sebenar, takkan muncul orang ketiga antara kita.

8 thoughts on “Ku Ada Kamu…..

    • sesekali tukar jd kak brown. sbb nk sedondong dgn Z 🙂
      yang belakang tu abang pink tehehhe

  1. hehehehe alah kak ya sy iklan je dalam ini gambar…. haraplah kak ya x de org ke 3 ke 4 ke…. klu ade pun sy x leh nak uat pe, berserah je… wah pasrah neh hehehehe

    • mudah2an dijauhkan dari orang ketiga.
      kalau ada org ketiga pun, biarlah itu anak kami 🙂

Comments are closed.