Cute Blogger Award

aku kena tag dan dapat award sekaligus.
award bertajuk cute blogger award. wah kan.. cute ke akak?
cute cute puaka la gamaknya.. tehtehteh..
ok award dan tag ini datangnya dari mieza.

1. Apa nama blog?

Blog ini bernama Blog Maya Dot Com dengan kata kunci Love Me or Hate Me.
Blog Maya Dot Com sebab senang nak ingat kan..
Love Me or Hate Me to dari blog dulu lagi..
kalau nak sayang aku, sayang bebetul.
kalau nak benci, lantak ko sana.. hoho..

2. Bila start buat blog?

19 Januari 2004.
masa birthday yang ke 25 tahun.
first blog aku http://myasefia.blogdrive.com
thank u to kakdon kerana dialah inspirasi ku.
dia pun dah katup blog dah. huhu…

3. Sape 1st follower?

first follower? ermmm… kalau yang dulu masa kat blogspot errr errr.. tak ingat. tapi yang follower baru kat dot com nie ialah kaktin pon pon. tu pun sebab aku paksa. muehhehehe..

4. Ucapan khas untuk pemberi Award?

tq mieza kerana memberi award ini.
adakah awak yakin kakak awak ini cute blogger?
jangan sok-sok bila kita jumpa, awak kata akak nie blogger paling warok plak.
harus akak sentap. :p

5. Lastly, 9 org cute yang saya nak tag?

9 orang ko. ramainyerrr… errmm jap nak pikir.
ok mereka adalah…..

lisa . miza. ernisuhana. lily. intanazlina masynur. mekchu. amy.

buat jangan tak buat ek…

22 thoughts on “Cute Blogger Award

    • he he.. taktau la berapa cepat akak leh update psl camping nie..
      tapi sabar menanti yaaa

  1. Oh mya…

    Honestlylah blog ni mmg cute sbb color tu kan..tuan nyer blog…tak pasti lak …hahaha…. jgn sentap tau. Ini kes paling honest ni. Tak mainlah baling batu sembunyi tangan.

    Takdalah mya…mmg u deserved it lah kan…cantik blog ni, kemas aje!

Comments are closed.