Melepak di Kasim Mustafa Bersama x-SMBBS

hari khamis minggu lepas kan… aku telah diajak oleh gee untuk lepak dengan budak-budak smbbs. ex smbbs.
ok smbbs stands for sekolah menengah bandar baru sentul, kuala lumpur.

selepas kejayaan (wah kejayaan kata kau normaya) sesi lepak-lepak koboi kat mcdonalds hari tu, so satu sessi lepak melepak diarrange lagi la.
kali nie gee yang arrange bertempat di kasim mustafa berdekatan dorai sana.

ok ini statement berulang.
aku memula cam segan baitu, sebab aku ni sekolah sampai form 3 sajorkk.
so takde la kenangan form 4 dan form 5.
tapi dah orang ajak join, so tak perleww la nak sombong bongkak.
kasik join jugak…

dan sokayy la sambutan agak menggalakkan.Β  17 orang.
eh gambar-gambar nie semua cilok dari facebook gee dan mee lee.
so kredit kepada mereka πŸ™‚

masa ni, world cup argentina tengah lawan korea.
tapi sib baik la cam dah ujung-ujung game.
kalau tak, mau orang balik kerusi kat kitorang. punya la kecoh sampai nak terbalik kasim mustafa tu.
aterrr memasing lama yang tak jumpa.
tu yang banyak cerita keluar. semua pun kenangan terindah kan…
paling tak boleh bla bila ungkit kisah cinta monyet. eieiieie koserrr…

sabrina, mee lee, jue, effi, anne, lin, gee & yours truly.

toegether with farah & lin.

rizal, nazrul, oney, jai, amin, apen, anuar, acoi, din.

diakhiri dengan gambar ini. ibaratΒ  susu dan kopi <<— kata apen.

aku lepak tak lama sangat. dalam sejam gitu aku mintak diri di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.
thanks guys… fun & happy sangat.
panjang umur kita jumpa and kumpul sama-sama lagi k πŸ™‚

4 thoughts on “Melepak di Kasim Mustafa Bersama x-SMBBS

Comments are closed.