Egokah Aku?

aku memula tau grup wali band nie sebab lagu CARI JODOH tu la.
memula dengar heliza nyanyi masa aku masuk rancangan ewah-ewah dulu.
pastu bila dengar banyak kali, eh eh cam best je kan lagu nie.

dan lepas-lepas tu cam ramaiii je orang dok sebut-sebut pasal wali band nie.

nengok kat blog mv, dia letak lagu JANGAN TUDUH AKU.

Makanya kamu jangan sembarangan berkata
Karena setiap kata adalah doa
Inilah akibatnya kau sering menuduhku
Inilah akibatnya kamu memojokkanku
Akhirnya aku selingkuh

pastu haron plak bagi lagu PUASKAH.
best bangat lagu nie..

Puaskah kau lukaiku
Puaskah kau sakitiku
Puaskah khianatiku

masuk blog cintawanie, lagu EGOKAH AKU?

Ku harap Tuhan cabut nyawamu
Agar tak ada yang milikimu

lagu egokah aku nie yang palinggggg aku sukaa..
lirik menyentap. melodi pun mantap. wah pantun 2 kerat kekdahnya.
mekasih kat payiet sebab rajin mengdownload untuk aku.
korang pun download la jugak, kasi dengar.

dan latest sekali aku dengar lagu TOMAT (TOBAT MAKSIAT)

Berapa dosa kau buat
Berapa kali maksiat
Ingat ingat sobat ingatlah akhirat

Cepat ucap astafighrullahal’adzim

semua lagu-lagu adalah best dan bagi aku semua lagu pun cam ada mesej tersendiri yang buat kita akan ada rasa insoffff… hu hu…

nak gi beli cd wali band la hari nie. ermmm..

8 thoughts on “Egokah Aku?

  1. kami selalu dengar lagu tomat tuh lepas radio siarkan azan.. tp melodi ngan rentaknya macam sama je ngan lagu cari jodoh tuh..

  2. kak maya lagu ego kah aku tue klip video lg menyentap tau…sedih..seriuosly..kita org klu karaoke mmg yg laki2 akan carik lagu wali band jer..akak cari la VCD bole tgok video klip sekali pstu kasi download kat sini…
    .-= liyana´s last blog ..Petanda Dia adalah Jodoh Kamu =-.

Comments are closed.