Remember Ngo. Bukan Remember N.G.O

dah 2 entry berturut-turut nie guna nama orang buat tajuk entry.
harap-harap diorang tak saman aku la ek.
wah kan.. korang ingat korang artis nak saman sesado?
tetiba teringat kes saman tahun lepas. apa cerita la gamaknya.
senyap je… tak jadi saman ke? heh.

11 februari bukan setakat birthday ernie, tapi juga birthday remember.
teringat hari tu kaktin cerita pasal budak office dia panggil remember ngo sebagai remember N.G.O. so comel. he he.

sempena birthday beliau, beliau sudah open table la mau belanja kroni makan di restoran tupai-tupai sana.
rasa-rasa cam baru 3,4 kali kot aku makan kat sini.
dan kebanyakannya pun semua orang belanja.
aterrr.. aku kemiskinan tegar uolls… :-p

ahlil majlis terdiri seperti yang di bawah.

DSCN0144
: : me & naza : :

tupai

makanan yang diorder kau jangan tanya aku.
semua pun kuasa veto diorang. i follow u je la.
so semua aku bedal.
ada ikan, sayur, sotong, udang… macam-macam lah..

DSCN0150

air pulak aku order air durian belanda.
tapi cam tak sedap lah. rasa dulu yang aku minum sedap kat velodrom sana.
eieuieuieuei lamanya tak gi situ.
kak as, jom bebila gi sana nak?

DSCN0145

sebelum balik dorang up pencuci mulut lak.
naza order, aku ngecek-ngecek je la.
kata orang belanja kan. jangan la plak nak banyak songeh itu ini.

DSCN0154

tetiba taktau nak taip apa.
ok la tu jer. lepas kenyang perut, pulanglah ke office.
thanks remember. and happy birthday! 🙂

Clip047

2 thoughts on “Remember Ngo. Bukan Remember N.G.O

  1. always remember.. hik hik hik.. nama remember pun dah cukup comel..

    (waah tiba-tiba banyak pulak komen kami. Adakah mahu merampas kembali takhta pengkomen tegar yg telah dipegang selama 3 bulan berturut2??)

Comments are closed.