Top 5 Blogs Yang Ku Wajib Masuk Hari-Hari

hari tu baca blog JARD. lalu terjumpa entry ini.
menyahut cabaran beliau, wah.. cabaran ke pun? heee…
kira cam ala-ala tag la nie kan.
so hati merasa mau membuat nya. lalu wujudlah entry ini.

top 5 blogs yang ku wajib masuk hari-hari.
paling tak pun selang sehari.

yang pertama nya ialah blog kakred aka redmummy.
suka masuk blog beliau ialah kerana beliau rajin mengupdate.
dan lagi walaupun beliau seorang blogger yang femes, dia adalah tidak menyombong.
aku kenal dia personally, bukan takat di blog saja.
dan dia adalah seorang yang baik budi pekerti.
motipp memujiiii???? he he…

blog kedua ialah ceera aka ceeramoon.
mula start baca blog dia dari link yang kakred bagi jugak.
ceera menang contest orang pertama mengomen dalam entry kakred.
camtu la lebih kurang.
dah start baca, cam wahh.. suka sukaaaa….
boleh katakan aku kenal dia personally jugak la.
ada jumpa-jumpa, YM, sms.
dan dia jua seorang yang baik dan gila-gila.
apa yang dia tulis kat blog, sama je dengan peel dia kat luar.

blog ketiga ialah VP aka viruspadu.
kakak kepada ceera.
suka baca blog dia jugak sebab selalu update.
tetapi mengapa sekarang sudah jarang update VP?
mengapa lahh…
alasan terbaik beliau ialah broadband kedaung.
ok alasan diterima. heee…

blog keempat piula ialah blog zie aka princesredbloodsnow.
dia ini lagi lah tegar mengupdate.
boleh kata every 2hours mesti ada entry baru.
kira kalau ko klik refresh memang tak mengecewakan lah.
dan lagi entry dia pendek-pendek.
so takde la semak kepala hotak nak baca panjang-panjang.
begitu.

dan yang terakhir ialah blog iza aka thepinkstilettos.
mula jumpa blog dia bila nampak ada orang link kan.
dah ada pink tu, harus lah aku klik jugak.
dan terus terjatuh chenta dengan blog nya.
dari dia bujang, bercuti ke paris, berkahwin dan mendapat ayra, aku tatapppp setia membaca nya.
dan lagi aku mengkagum dengan diri beliau yang stylo mylo even bertudung.
tudung dia semua cantik-cantikkkkk….

masa jumpa iza kat event ogawa tu kan, aku cam ohhhh…
cantiknya diaaaaaa….
akan ku jadikan dia idola bertudung ku. šŸ™‚

kesemua blogger di atas aku pernah jumpa kecuali zie.
sebab dia kat kuching maaa…
tapi kalau ada rezeki aku ke kuching lagi, akan ku pastikan berjumpa dengan dia.

so korang, sahutlah cabaran nie.
mana 5 blogs yang korang paling suka baca?
share share lah…

8 thoughts on “Top 5 Blogs Yang Ku Wajib Masuk Hari-Hari

  1. 1st blog yg wajib diterjah – Redmummy
    2nd blog yg wajib diterjah – Mya
    3rd blog yg wajib diterjah – Ceera

    Mya dtg Kuching, wajib jumpa saya tau..:-)

  2. 1st – ur blog..(kakak ku kata, aku ini peminat kamu..haha..tu psl bila ‘terjumpa’ malu nak tegur..lebih rela larikk..hahaha + konsep i mcm u, raut wajah ala2 poyo..)

    2nd – ur blog..

    yg lain once in a while – redmummy, pearlej & ceera..dulu sy pnya masa melayari kesemuanya in one day..tp kini tidak lg..bila terluang baru ‘korek2’ older posts..hehe..

  3. eh ehh..ade name zie lahhh.
    Whoaaa!!! im at the 4th place ea kak mya
    wahhh me vanggaaa!!! sebaris ngan blogspot otai n femes tue kak mya..hehe

    pssttt..zie mmg suke tulis entry pendekĀ². org suke citer on da spot je. mls noks mak nk nulis berkiasĀ²…hahahaha

    tenkiu kak mya coz ariĀ² jengah my blog. terharu nih taw. tenkiu ssgt. a’ah kak, insya’allah kte akan jumpe gak one day. meh honeymoon kat kch meh. leh jumpa gwe loh…hikss šŸ˜›

    • mmg akak blog awk hari-hari. pastu senyum je sorang2 nengok gelagat awk.
      haaa insyaAllah ada rezeki kita ketemuan yaa

Comments are closed.