Bebel Bebel

hola uolls.

apa khabar hari ini? adakah uolls merasa chantek?
*tetiba aku feel kaksenduk kan..
korang baca tak blog dia? baru baru nie dia gi bercuti ke jakarta.
kelakar gila ok dia buat review. serius tak pernah jumpa orang lawak kayak gini.
pecah-pecah perut aku gelak sensorang. he he..

oh, semalam aku membz tahap genderang mau perang.
mostly nya aku setelkan kad jemputan kahwin tu lah.
ada kawan-kawan yang aku dah email mintak address, tapi takde respon.
sms pun sama. i rest my case la eh.

aku cuti hari nie sampai 4 january nanti. tengok la, kalau sempat aku sambung la kisah cuti-cuti kat PD tu.
laptop dan broadband memang ada, tengok tahap kerajinan je lah.

ermm.. plan asal aku dengan encik z konon nak honeymoon ke singapore.
ataupun hat yai. tapi tu la, semua pun last minute nak buat, ke laut la jadinya.
ujung-ujung kami ke ‘tuuuuut’ saja. ceh.. poyo la kau mya.
nak rahsia-rahsia segala. ko ingat ko diva, orang nak paparazzi ko? hek.

tapi yang tak bestnya, boleh pulak hari nie aku period.
*^$**#&(@&&#*(#(#(. motipp mencarut apabila period???
luuuu pikirrr la sendiriiii…
so kira save jugak la aku tak ke singapore ataupun hatyai.
kalau tak, rugi je pi jauh-jauh tetiba period kan. motipppppp lagikkk??????

so korang, jom main teka-teka lagik nak?
cer teka aku honeymoon ke mana?
HINT : bukan ke australia yer. huahuahua.

ok aku kena gerak sekarang. sebelum kena maki dengan encik z, baik aku siap siap.
so selamat bekerja pada yang tak bercuti.
dan selamat bercuti pada yang bercuti.
enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy……..

24 thoughts on “Bebel Bebel

  1. bukan ostrolia ker???alaaaa…..tak best ah tak pergi ostrolia….muahuahuahua…

    kat mana ek..nak teka…cameron kot…sebab kalau period ni takder maknanya pergi kat tempat yg ada pantai-pantai ni…..tapi kalau ke cameron time period pun…takder makna jugak…muahuahua…

    • nanti kita ajak kakred gi ostolia reramai nak. he he he.

      bukan cameron, bukan pantai. tapi jawapan ko mmg hampeh okkkkk

  2. selamat semuanya maya, jaga diri baik2, jgn lompat2 atas katil….huhuhu…errrr klu ada sebelah utara roger2 ye….happy honeymoon:)

Comments are closed.