Dessert Cafe Strawberry Moment

actually dari green view garden, kitorang pergi time tunnel.
tapi memandangkan banyakk nauuu gambar yang nak dipilih nak jaja kat sini, so aku skip dulu la cerita tu.
later-later aku story yerh..

dari time tunnel, kami terus ke brinchang.
makan di food court belakang tu.
lepas makan, kami gi dessert cafe strawberry moment.
mau makan dessert la. takkan mau makan ayam penyet kot kat sini?

so pergi. lokasi kejadian adalah berdekatan dengan pasar malam brinchang. masuk kat simpang star regency hotel.

pilihan dessert adalah super duper banyak.
sampai mata menjuling mau pilih yang mana.

DSCN9654

DSCN9656: : encik z pilih ini : :

DSCN9659: : ujung ujung aku pilih aiskrim sajork : :

aiskrim kat sini rasanya lain macam la.
sedap satu macam. tak sama seperti aiskrim lain.
ceh ceh ceh. dan dan kannn.. ntah-ntah sama jer.
sebab kat cameron highlands, terus jadi feel feel lain.

DSCN9657 : : teh dishare berdua. baru la romantika uolls gagagaga : :

DSCN9662

DSCN9652 : : no pork. no lard : :

DSCN9664

kepada sesiapa yang ke cameron highlands, aku cadangkan kau singgah kat sini k.
try aiskrim. try strawberry. dijamin puas hati.
selamat memakan dessert anak-anak! 🙂

untuk keterangan lanjut, boleh klik SINI

10 thoughts on “Dessert Cafe Strawberry Moment

Comments are closed.