#NormayaTurns39 – Yee Sang with My Girlfriends

Menangis nak dapatkan date My Girlfriends ni semua tau.
Ni pun tetaplah Kak Shida tak dapat join.
Hasin pulak nyarisssss je tak muncul.
Tak sempat dia nak ber Yee Sang dengan kitorang sebab ia sampai dah lewat nau.
Tu pun food semua ditapau je ha.

Boleh dikatakan tiap-tiap tahun kitorang ber Yee Sang.
Tapi tahun lepas macam takde je? Hmmm ntahlah tak ingat.
Sekalian celebrate belated birthday Normaya dan birthday Remember 11 Februari.
Takpayah pergi jauh-jauh, Yee Sang kat Lanai Kijang dah sedap memuaskan hati dan mampu milik jua.

Tapi sebelum Yee Sang kita lunch la dulu.
Ada promosi asam pedas daging tetel.
Macam mengecewakan je. Mungkin sebab saya terbayang sedap macam asam pedas kat Melaka sana, jadi bila tak mencapai piawaian, i feel sad u know.
Pepelan je la makan, dah itu rezeki untuk hari tu.

: : Selepas di Yee Sang kan. Video ada saya instastorykan sana. You olls dah follow iolls ke belum? : :


: : Naza, Hasin, Kak Ejan, Normaya & Remember : :

Kak Shida, next makan-makan plis plis hadirkan diri anda ya…

#NormayaTurns39 – GPO

Dari Erya by Suria Hot Spring Bentong tu, kami membelok ke Genting Premium Outlet.
Dah dekat pun, so zass je lah alang-alangnya.
Ni first time saya sampai GPO ni.
Encik Z ajak makan kat Wendy’s. Ikutkan jelah walaupun sebenarnya I lapau nasik!

: : Pakai tudung baru brand Tudung Ruffle yang boss hadiahkan masa birthday hari tu : :

Lepas tu jalan reronda cuci mata dalam GPO jelah.
Keluar masuk kedai/butik ikut mana yang berkenan di hati.

Sebelum gerak pulang, mengopi dulu kat Starbucks.
Sebagai pemegang kad Starbucks, boleh dapat complimentary kek sempena bulan birthday.
Dan caramel frapp redeem dari rewards list. Rejeki rejeki..

Plan singgah GPO ni saya ada gak terfikir nak cari perfume, sebabnya perfume saya semua pun dah licin.  Baik yang mahal mahupun yang murah.
Kebetulan ada pulak kedai perfume yang jual favourite Butterfly Mariah Carey, so ayuhlah kita zasss je beli.
Ada promosi, beli 2 botol dapat RM279.
Saya sajalah beli 1 bau yang lain, tapi still dalam keluarga Mariah Carey jugaklah hehe.