Saya Course Ni Haaaa…

Sorry takde update hari ni korang.
Saya attend course ni ha 2 hari.
Hari ni dengan esok.
Best kot course ni.
Dapat luahkan semua ketidakpuashatian tentang boss boss kat office.
Walaupun takkan merubah apa pun, tapi kurang-kurang ada jugak pakar yang sudi mendengar.

Lunch makan sedap.
Promosi lanai.
Nama makanan tak ingat sebab berbelit.
Up dengan durian spring roll dan air golden glow.
Free plak tu. Double sedap. Heh.

Saya tak sabar nak share cerita saya masuk hutan hari tu dengan korang.
Gila ah.
Memang mencabar tidak terperi.
Kan saya bagitau hari tu saya sakit perut cirit birit kan.
Guess what?
Yer saya tercirit dalam hutan!
Sadiss gila kot.

Nanti ah saya cerita secara hebat.
Eh tapi cerita Bandung pun tak update lagi!
Aaaaaaaaaa….

Posted from WordPress for BlackBerry.