We Still Love U Dato Lee Chong Wei!

semalam saya pergi putrajaya.
sudah janji nak berbuka puasa kat rumah ernie.
gerak dari jasmine awal kot. pukul 3.30 petang camtu.
pukul 4.15 dah sampai.
tapi saya tak terus pergi rumah dia.
jalan-jalan dulu kat alamanda.
takde la nak beli apa pun.
saja je cecuci mata.
hasil belian. 2 pasang stokin dari soxworld.
dan 3 keping kad raya. itu saja.
pukul 6 petang gerak la ke rumah ernie.
makcik tu tak habis memasak lagi.

: : ibu sibuk di dapur : :

: : anak dara sibuk kat toilet : :
kemain garang nur ain shah sekarang ni.
asyik la dok ‘tak bolehhhh, tak bolehhhh’ dengan encik z.
apa yang tak boleh nya ntahh.
hasil masakan ernie.
ada karipap pusing. sup ayam. ikan goreng.
udang + kacang buncis, kangkung goreng, ayam masak sambal, honeydew.
kenyanggg bangat. tq friend!
mya, kenapa kau dot dot dot?
perlu ke aku jawab soalan kau?
aku rasa aku tau kenapa.
tau takpe.
tudung yang saya pakai tu, beli kat carrefour wangsa maju.
ala tudung style sama macam saya pergi wedding rashid hari tu la.
RM10.
masa pergi jalan TAR hari sabtu tu, saya tengok orang jual kat muaz textile RM2.60 je. sabau je laaa..
dah kenyang perut memasing. maghrib.
pastu apa lagi mengadap tv la.
badminton akhir lelaki. dato lee chong wei vs lin dan.
sakit jantung okkk tengok game ni!
ada satu part tu lcw pukul bola dengan racket terbalik.
terkesima saya dibuatnya.
lcw memang hebat ah.
ujung-ujung tu lagi nervous jantung dag dig dug dibuatnya.
walaupun kalah 21-19 tapi dan cuma dapat pingat perak, tapi beliau tetap emas di hati kami warga malaysia.
sedih plak rasa bila tengok muka lcw cam kecewa je bila kalah tu.
haishhh…
tapi dia dah buat yang terbaik.
dengan kecederaan dia semua tu.
lcw kalah bermaruah.
menyampah je tengok muka lin dan kan..
muka berlagak. heh.
kalau dato lcw menang, selalu pun relax je muka dia.
sebab tu we love u dato!
tapi nama pun pertandingan.
adat la kalah menang.
yang penting semangat kesukanan.
kan?