Step Up With Celcom First

korang tau tak Celcom dah lancarkan Celcom First?
apa? taktau? haaa ni la saya nak bagitau.
sebab saya dah pergi majlis pelancaran Celcom First di Zoo Negara baru-baru ni.
memang mengagumkan sangat-sangat.
dan paling best sebab saya antara orang terawal yang dapat tonton iklan Celcom First ni yang sudah pun ke udara malam Rabu lepas.
ada yang dah tonton tak?
ye betul. yang anak gajah panjat pokok tu.
cute sungguh.
saya jumpa kak ina, ciklilyputih, ceera & jocko kat sana.
saya yakin mereka pun setuju dengan pelan Celcom First yang amat berbaloi ini.
apa itu Celcom First?
Celcom First Voice is a revolutionary plan that’s always a step ahead, one that puts you at an advantage. When you sign up with us, you are assured with complete control, convenience, priority and no less than the best – in our incomparable rates, unparalleled network quality, the widest coverage and more
Memetik kata-kata Ketua Pegawai Eksekutif Celcom, Y. Bhg Dato’ Sri Shazalli Ramly semasa majlis pelancaran,
“With Celcom First Voice plans, customers can step up to Celcom Territory?s advantages. We realised that our customers have very significant needs, thus, Celcom provides them with priority services and privileges, while allowing them to have control and the right tools for their convenience. Ultimately, that?s exactly what Celcom First Voice plans provide. We want to address our customers’ increasingly varied requirements by offering an superior solution for all their mobile communication needs wherever they are within Celcom Territory which is why we are introducing Celcom First Voice plans as part as our voice resuscitation initiative.”
Dengan Celcom First Voice plans, pelanggan boleh melangkah ke satu pengalaman baru di bawah Celcom Territory dengan ciri-ciri yang direka khas untuk keperluan pelanggan seperti berikut.
One Rate
Auto Rate
Pick a Paid
Smart Menu
First Advantage
Masa pelancaran tu, Ketua Pegawai Eksekutif Celcom, Y. Bhg Dato’ Sri Shazalli Ramly juga mengumumkan tentang projek hidupan liar di mana Teriang, seekor gajah Asia yang berumur 32 telah menjadi keluarga angkat Celcom yang baru.  Selaras dengan Celcom First yang mewakili kuasa, kesetiaan dan keinginan untuk sentiasa mencapai puncak, Teriang adalah gambaran besar Celcom First dan kelebihan yang berani untuk menjadikan ia satu langkah yang lain dari yang lain.

nak tau lebih lanjut tentang Celcom First?
stay tuned di blogmaya.com! 😉