Hubungi Saya

Email = myasefia@yahoo.com
YM = myasefia
Twitter = normaya11
Instagram = normaya11

 

52 thoughts on “Hubungi Saya

  1. hi mya…leh kasi u nyer address x? nak hantar kad and hadiah la…kalau sudi nak terima la..for your info im your silent readers..by the way selamat pengantin baru..bila erk majlis sanding u?

  2. Salam…asenya blom tlewat lagi nak wish “SELAMAT PENGANTIN BARU,SEMOGA BERKEKELAN KE AKHIR HAYAT” mesti hang konpius kan saper ni??hang kerja kat mana lani n stay kat area mana?

  3. maya, bgla p’word utk entry ko yg terbaru tu.. aku rasa cam x lengkap je pagi aku klu tak baca blog ko tp pg ni bila buka protectedla plak. Ko tau aku sape kan?

  4. Salam Mya..

    hehehe.. jumpa jugak blog ni.. walau agak dah berzaman ketinggalan.. and Selamat Pengantin Baru.. walaupun dah lama selamat.. hehehe.. 🙂

  5. Assalam Maya,
    Ingt x kat akak? akak pioneer SMBBS-Sentul? kawan abg Mukhriz? 😉
    akak ada add Maya gak kat FB but not yet Twitter..
    I thought nk chatting more with you via email can? 🙂
    ada hal cikit nk ngombrol2.. hihi
    actually i did dropped you ome email this morning.. 😉
    i’ll wait for your reply ok! thanks so much…

  6. SALAM,
    1st I thought of going to kelong paradise, but tgk u-tube info hasilnye tak tentu…but when I tgk yr visit to Pulau ketam..nampak lebih menarik.

    Can you please give me their contact number for me get details. I ingat nak pegi next week.

    TQVM

  7. saya nk sewa tapak tuk letak iklan jenis iframe saiz 125×125 kat blog ni. byrn RM100 sbln. klau stuju,bgth kat blog sy. pd sape2 yg ade UV 200 dn keats pn blh roger.

  8. Ini maya yang pernah study kat PPD dulu ke? amik kursus DSK. Pernah masuk pop kuiz??? Akak ingat2 lupa muka maya ni. tapi bila terbaca entry maya yg ada sebut pasal PPD tu, akak rasa macam kenal je dgn maya ni. sama kelas dgn monalis kan…???

    • errr betul lah tu.. saya maya yg pernah study di PPD amik course DSK.
      pernah masuk pop kuiz? hahaha betul betull…

      kak monalis senior atas saya. saya satu batch dgn ernie, kroll, nida, pijah, mariah…

      • nama yg maya sebut tu akak tak berapa cam. tgk muka mungkin kenal lagi kot…

        godek2, jalan2 terjumpa blog maya ni… bila tgk muka, terdetik mcm kenal je budak ni. bila sebut PPD, lagi hati ni kuat kata ni maya yg masuk pop kuiz ni dulu… sapa sangka boleh terjumpa kat alam maya ni.

  9. kak tuah a.k.a kak nani masa kat PPD dulu. pernah sebilik dgn sabariah & amila. bilik 1st sekali…

  10. Assalamualaikum kak maya, salam kenal dari saya from kota kinabalu, sabah, x student POLI 97′ (H) …nak tanya sikit boleh? kak maya nie kalau tak silap saya ada kawan baik bernama aznie kan?

  11. suka sangat baca entry kat blog kak maya nie.. very interesting. anyway, kite nak add akak kat twitter kite tau. twitter name Zetyuel.tQ.

  12. saya nak order bantal sejuk tu satu… bagaimana nak buat bayaran? adakah bantal tu akan dihantar?

  13. akak, nak tahu blog “kwn” akak tu leh x? hehe.. dah tsabo dah ni.. haha.. (sambil tepuk dahi) haha..

  14. Mya…yg cute miut.agak2 bag deuter pink colour tu ada jual lg tak? Puas mencari tidak kutemui.dulu ada nampak kt jusco perai tk trpkir nk amek yg itu.amek yg untuk simpan makeup jer.skarang terpkir ler plak nk yg mcm tu.sng nk sumbat brg bila g jln.@ mya dh trasa nk jual yg tu bleh bgtau akak yer…tq mya…

  15. Salam,
    Saya tertarik dgn pengalaman saudari ke Kemboja secara sendiri-sendiri. Kalau boleh tolong saya dapatkan contact guide kat Kemboja. Saya bercadang nak ke sana bulan disember 2012. InsyaAllah.

  16. salam..brminat ngn artikel u pasal leukimia..ada pengalaman ke?cmna kite bole kongsi cite tu ngn lbih byk..hrp sudi

  17. sy nk tnye..migrain dye boley hilang sndiri ker ?? i mean ..sbelom nie kita ada migrain ..tp bile dh setahon mcm tu dh x de migrain..ade ke mcm tu ?? … mcm sy nie…sy baru umo 17 …tp dh ade migrain…sy ade bace 1 artikel nie umo 20-30 kne migrain..tu yg sy pelik … bile sy migrain sy hnya ltak mnyak yg panas kt kpale mcm vicks tu pon x berkesan…atau tido …sy nk tnye ada ape yg sy kena buad bila migrain dtg time sy tgh jwb exam??? mcm baru2 nie bila sy jwb exam trial,tibe2 sy migrain..smpai sy x boley pkir lngsong …sy x tau nk buad ape mase tu …sbelom nie smpai 4 hari sy migrain dari bngun tido smpai lh nk tido tu…sy x ambil ape2 ubt pon …panadol pon x…

  18. salam, sya dr swak terbaca blog ni ttg anggur, bkn senang sbnarnya dr swak nak ke perlis, tp kerana berminat nekad juga nak g. So anggur tu stiap musim berbuah kerr…jauh tak dr pekan nak ke tpt tu? maklum cuti sekolah kan. ada tak no yg boleh di hubungi nak kepastian anggur tgh berbuah or tak. Klu g sana tinggai pokok yg bru nak bebunga baik tak payah. Coz pengalaman tgok anggur berbuah tu yg mahal…lg pun blh beli yg fresh without vacum mcm yg kta beli kat kedai tu.. tq 4 any information

  19. Assalam Maya. menarik blog jalan2 kemboja. masih simpan lagi contact number tourist guide tu? Insyaa Allah saya kan ke sana bulan mei ni. tgh survey2 apa nak buat d sana…

  20. https://www.facebook.com/WauRestaurantCambodia

    Wau restaurant serve malaysian and cambodian food (HALAL). Our restaurant located at Phnom Penh : New York Hotel {Ground Floor ), No 256 Monivong Blvd, Phnom Penh, Cambodia (Hp : +855 081 88 7090 ). We also have branch at Siem Reap : Angkor Shopping. Arcade, #E09 National Road No.6, Siem Reap, Cambodia ( Hp : +855 016 673 211/ +855 096 2 5555 81) Or also can email to us at ( wau_restaurant@yahoo.com ) —

    Please share our page to your friends and family.. 🙂
    https://www.facebook.com/WauRestaurantCambodia
    Thanks for your support..
    We are trying to improve our services in the future

Comments are closed.