Expo Negaraku 2017

Ramai orang cerita tentang Expo Negaraku.
Taknak ketinggalan lalu ambik cuti half day pagi dan bawak Yaya ke Dataran Merdeka sana.
Pergi memang hari terakhir expo ni, 15 Disember 2017.
Sebenarnya snap banyak gambar tapi entahlah lately ni WordPress Mobile asyik failed upload media especially kalau upload lebih dari 10 gambar dalam 1 entry.
So malas dah asyik nak retry. Nak cucuk cable ke laptop lagi la malasnya.
Jadi, apa adanya sudahlah. Asalkan berupdate.
Gambar lain kita simpan dalam external je lah buat kenangan sendiri-sendiri.
Nak taip cerita panjang lebar pun saya dah malas.
Dah tak tegar macam dulu-dulu.
Tapi jangan risau, insyaAllah blog ni akan ada je.
Cuma update dengan tidak saja lah.

OK lah menarik jugak expo ni.
Ada benda-benda yang macam kita tak terfikir/tak tahu tentang Malaysia, diberi pencerahan dan pendedahan.
Kita ambik yang positif je lah kan.

Penghujung 2017


: : Beli barang sekolah Yaya kat Pustaka Rakyat : :

Nak makan kat Belanga Mid Valley tapi dah takde.
Dah jadi restoran lain tapi rasanya owner je bertukar kot.
Konsep makanan lebih kurang sama.


Pergi Klang cari barangan dan peralatan sekolah Yaya.
Agak jauh tapi berbaloi.

Lepak minum kat Old Town.
Cuba menu baru sempena New Year.


Beli aksesori rambut dan wallet kat kedai murah kat Sri Rampai.
Murah-murah semua barangnya.