Ke Pizza Hut Bersama Birthday Girl

dari rumah tok, kami ke pizza hut.
yaya sudah merengek rengek mau makan pizza.
so marilah kita ke pizza hut.

DSCN9896 : : menelek menu : :

akhirnya kami sepakat membawa berkat, memilih hidangan seperti di bawah.

yang berbunyi pizza super supreme yang sentiasa menjadi pilihan kalbu setiap kali ke pizza hut. pizza royal masala.
mushroom sup yang amatlah setapp nya di makan dengan cheese dan pepper. yum yumm…

milo ais yang mencair. coke yang biasa-biasa.
deli wings yang pucat nau rupa parasnya.

pizza

dan yang terbaru dan tak pernah lagi aku rasa. honey bbq wings..
amik 4 ketul saja. seperti biasa lah, namo membazir uolls.

DSCN9898

honey bbq wings ini sungguh sedappppp…
yaya makan sampai 1 ketul setengah dia sorang jer.
tapi seriyus memang sedap. tak nyesal la order nya.

DSCN9899 : : yummy yummy.. setappp ar mommy! : :

DSCN9900 : : wajah kesayangan hamba : :

DSCN9905 : : ini hamba : :

semoga dengan usaha kecil ini akan bisa terus membuatkan yaya tersenyum di hari lahirnya.
owh.. saya sudah mula merindukannya… sob sob…

Sambutan Birthday Yaya Secara Kecil-Kecilan

seperti yang aku tulis hari tu, 16 oktober 2009 birthday yaya yang ke 5 tahun.
syukur alhamdulillah. aku ada kelapangan balik TLJ jumpa dan celebrate birthday dia. walau secara kecil-kecilan.

so hari jumaat petang kami pun keluar.
beli kek kat kamunting, kemudian ke rumah tok.

DSCN9877

beli kek biasa jer. aterrr.. bukan ada siapa pun.
cuma ada kami-kami jer. beli kek memahal, kang ujung-ujung tak habis. membazir. not good kan.

DSCN9879

hidangan pun sungguh la simple.
sebab kat TLJ semua pun sudah makan nasi.
jadi perut sudah mengenyang.
ni kira ala minum petang laa…

ada jagung yang dibeli di cameron highlands.
ada keropok sayur bayam. ada teh o.
ada kek birthday. cukup la tu..

DSCN9881 : : wajah gembira birthday girl : :

DSCN9882 : : 4 generasi kata mama : :

DSCN9884 : : ibu dan anak : :

My Mya002

DSCN9888

DSCN9890

DSCN9891

DSCN9892

: : tangan aku seperti mencacat la pulak : :

untuk anak mommy nan satu ini, selamat ulangtahun sayang.
semoga yaya panjang umur, dimurahkan rezeki dan sihat sejahtera.

semoga membesar sebagai anak dan cucu yang solehah.
belajar rajin-rajin. jaga diri baik-baik.

mommy sayang yaya…. banyak banyak.
sampai akhirat… 🙂