Yaya Dolu Dolu

oleh sebab hari ni hari jadi yaya, so lets saya share gambar yaya masa kecik kecik dulu.
mostly gambar dia less than setahun. dan setahun ++.
cukuplah untuk mengimbau memori.
saya pun tak sure saya pernah jaja ke tak gambar gambar ni kat media sosial.
mungkin pernah la kot kat blog lama. ntah. kenot recall.
ni antara yang saya korek jumpa dalam external.
of coz la banyak lagi kan, tapi tu la kemalasan nak korek sesatu folder.
beratus kot folder dalam external hard disk saya ni ha.
yaya1edit
: : sebulan. kemain merenyih : :
yayabuaiedit
: : dalam buai. kena gigit nyamuk. sian ia : :
tdoedit
: : tidur tangan mesti nak kena angkat hehe : :
jack2cl
: : ni masa umur 2 bulan. lain bebenau dengan sekarang : :
DSCN0348edit
: : kao jangan  macham macham bah. aku tumbuk muka kao : :
DSCN0370edit
: : mana pegi la stroller ni ek : :
ni masa 5 bulan. time ni saya menyewa rumah flat kat taman melati, tingkat 4.
memang mengah la memanjat.
kekecik dah pose tongkat dahu.
tu la saya kata, dia memang memahami sangat kepayahan hidup mommy dia satu ketika dulu.
setahun pertama tu mama & yaya stay dengan saya kat KL.
sungguh bila ingat rasa nak menangis terkenang pengorbanan mama. tq mama!
cute1
DSCN0384edit
: : kejut mommy pegi keje : :
DSCN0469
: : hidung tu takyah nak kembang sangat eh : :
DSCN0610
: : yaya 8 bulan.  masa ni saya drive kancil merah. beli 2nd hand. WEL 8199. hidup lagi ke idok kereta ni gamak eh : :
kereta yang banyak berjasa. bawak saya ke hospital.
berulang dari melaka-taiping.
dan kereta pertama yang yaya naik.
terima kasih kancil. jasamu ku kenang.
DSCN0660
: : kat taman melati. walker ni bukan saya beli pun. sapa ek bagi ntah. botol susu yang ditukar setiap 4 bulan. hygiene lah konon : :
DSCN0870
: : haippp.. suka sangat bongkar beg mommy eh : :
setahun sebulan. jalan jalan ke putrajaya.
ololololoh omey sangat nampak gigi tu.
yaya kekecik memang saya suka pakaikan dia tshirt dengan seluar.
DSCN0923
DSCN0913
: : setahun sehari. ni kat mcd taiping jaya kat taiping ni. dah tutup pun mcd ni : :
masa anak kecik nak dia cepat cepat besau.
ni bila dah besau rasa kenapa la cepat nau dia membesau.
rindu lah……