ke Jeram / Kuala Selangor

Cuti panjang 4 hari tu korang ke mana? Saya takde plan apa-apa so mereput kat rumah je lah. Cuma 9 September tu dapat jemputan wedding Anis kat Jeram / Kuala Selangor. Memandangkan takde buat apa, so marilah memenuhi jemputan. Anis ni staf kat cafetaria office saya ni ha. Boleh dikatakan mesra dan selalu nyembang, so memang molek sangatlah pergi nya. Sampai-sampai tengok ada seat kosong kat table Janet, Sury, Nina & Jehan. So join lah sekalian.


: : Kalau orang Melaka panggil ni wajik sirat kan? Kalau orang Jawa panggil apa? : :


: : Selfie dengan pengantin. Tu paling depan tu Kak Chik, pun staf cafe jugak. Pun sama mesra rakyat jua. Bagus budak-budak cafe ni, baik-baik semua : :

Dan ceritanya, Anis ni pun kahwin dengan staf cafetaria jugak hehe. Berjodoh satu tempat korang yer. Eh I pun sama la kan, berjodoh satu tempat jugak hehe. Tapi saya ni kan, memang boyfriend semua pun yang dekat-dekat. Tak berani nak kenal-kenal dengan orang luar sangat. Dulu first boyfriend 1 sekolah. Boyfriend nombor 2 pun 1 sekolah. Boyfriend nombor 3 satu Poli. Boyfriend sekarang satu tempat kerja.
Eh lupa nak bagitau, I pakai tudung baru dari @cloverush . Suka suka suka sangat collection baru ni.

Dari wedding Anis & Shah, kami singgah Cendol Bakar, apa lagi pekena cendol lah. Tapi Encik Z kata macam dah tak sedap sangat macam dulu. Hmmm.. maybe gak la. Macam biasa-biasa saja.


: : Yaya takmau makan cendol. Dia ambik milo ais kepal : :


: : Singgah beli karipap King Kong jugak : :


: : Ambik kau besar tapak tangan : :

Sebelum balik, beli kuih keria pulak. Alang-alang dah sampai area sana kan, kita pulun lah makan 😀