Blog Maya Dot Com

Tudung

Sometime & Duck Scarves

Masa mula mula nampak bucket bag yang Sometime keluarkan, hati dah cam gedik hoiih lawanya. Sebelum ni saya dah pernah beli jugak beg kat Sometime. 2 kali beli beg Sofina. Sekali beli beg Mini Soho. Tapi masa first stage tu saya tak sempat beli. Tengok announcement kata akan keluar 12 Februari pukul 11 pagi. Bertunggu tangga la saya depan pc, tapi gamaknya ramai sangat yang masuk sampai website sangkut. Tapi setiba tiba boleh pulak malam tu, elok je ada kat…

Obsesi Terbaru di Cloverush

Dulu tudung syria, pastu Inspirasi Hana, pastu Adana Gallery, tak lama tudung Akel. La ni saya dah ada obsesi terbaru. Ni la perempuan kan. Eh ke perempuan lain tak macam ni? Saya je? Heee.. Obsesi terbaru saya ialah dengan tudung Cloverush. Dah tau pasal tudung ni lama dah, tengok kat blog blogger cantik manis Fatin Liyana. Tapi yer la dia tu kecik molek, comel je la pakai saiz S pun. Tup tup ternampak ada orang re post instagram Cloverush. Eh…

#staybeautiful

Mula mula saya tau pasal kempen #staybeautiful ni dari blog Vivy. Of coz lah dah ini memang projek dia hehe. Dan lepas tu baca kat blog KakRed. Macam suka je shawl warna hitam gold ni. Walaupun saya dah pencen pakai shawl lilit bagai ni, tapi macam tertarik pulak nak beli nya ha. So pegi lah kat Watson AEON Wangsa Maju. Beli produk Pantene harga RM40 so dapatlah shawl ni secara percuma. Terus rasmi pakai masa celebrate birthday Yaya kat Khadijah’s…

Adana Gallery Opening

Ni cerita 25 / 10 / 2014 hari tu. Saya pegi Adana Gallery’s Grand Opening kat Shah Alam sana. Heret Masy teman kan. Mekasih baby teman kan kakak ostajah! Naik komuter dari KL Sentral terus ke Shah Alam. Masy tunggu kat stesen terus je zass ke Adana Gallery. Pukul 11 pagi camtu dah sampai dah. Terus belek belek tudung yang berkenan. Tak lama pastu Heliza sampai. Ia jadi artis jemputan untuk bagi tazkirah ringkas. : : ambik food lalu duduk…

Open House & Butik Inspirasihana

Tahun lepas bersusun open house saya attend. Sampai kena plan bebetullah ikut lokasi sebab kalau boleh semua pun saya nak pergi. Orang jemput maaa, tak molek kalau sesengaja taknak pegi. Tapi memasing punya cara lah kan. Tahun ni bila tengok balik, eh eh ada 3 open house je yang saya dijemput. Tapi ok jugak, takde la pepening nak susun program sat nak ke sana, sat nak ke sini. Eh saya pun takde buat makan makan macam sesebelum ni. In fact,…

Crumple Shawl Ala Mizz Nina

: : dah kenapa bergambar tegak macam nyanyi lagu Negaraku hehe : : Tu gambar saya snap sebab nak whatsapp pada Kak Aida. Siang tu dia dengan saya shopping kat jualan Koperasi kat bawah office saya ni ha. Sejak tengok Mizz Nina pakai crumple shawl dalam program Always a Traveller hari tu, saya macam suka plak crumple shawl ni. Sebab utamanya tak payah iron. Pastu wide. Dan nak lilit pun zass ziss zusss je saya tengok Mizz Nina tu. Cumanya…

Tudung Syria Cotton & Inner Neck Ninja – CLEARANCE STOCK

EDITED : Semua tudung dah SOLD OUT. Tq. Assalammualaikum, Tudung Syria Cotton & Inner Neck Ninja Clearance Stock! 1.  Tudung Syria Cotton – Saiz L Code 10 (Kuning) Code 13 (Mustard) – 2 helai Code 17 (Kelabu) Material: Kain Cotton High Grade and soft Ukuran : dari dagu ke hujung depan 16 inci (46 cm) dari kepala ke hujung belakang 23 inci (66 cm) Cuma RM20 (free postage) 2.  Tudung Syria Cotton – Saiz M Panjang dari dagu ke dada:…

Tudung Syria Cotton – Stock Clearance

 Assalammualaikum… saya nak clearkan tudung syria cotton ni sebab saya nak ambik stok baru yang lebih variasi warna dan lebih labuh. sebelum ni harga RM25 sehelai, untuk clearance ni saya nak jual RM20 sahaja (tak termasuk poslaju) yang tinggal cuma :- Code 13 – 2 helai Code 20 – 1 helai Code 10 – 2 helai kalau berminat boleh email saya myasefia@yahoo.com. terima kasih!

Tudung Syria Cotton saya dah Restock. Feel Free to Buy :)

Assalammualaikum, Korang, tudung syria saiz M saya dah restock. Siapa berminat boleh tengok gambar KAT SINI. link ada jugak kat header atas JOM BELI TUDUNG KAT SINI tu. Korang nyatakan nombor tudung yang dikehendaki & kuantiti. Emailkan pada saya secepat mungkin dan selepas saya jawab, boleh proceed dengan payment. Sehelai tudung harganya RM25. Postage RM6. Kalau beli lebih dari 3 helai akan dapat percuma sehelai tudung soft awning (terhad kepada 5 pembeli terawal sahaja EDITED : dah habis pun) Kalau…

Tudung Syria Cotton

assalammualaikum… masih cerita tudung yer anak-anak. ok selain tudung soft awning seperti entry di bawah, saya juga dah borong 1 kodi tudung syria cotton ini. yer saya tau memang kat jalan TAR melambak jual. cuma saya je yang tak jumpa kot. kedai saya beli hari tu memang takde size L yang saya nak. pastu warna pun cam kepayahan nak cari. tu bila saya jumpa tudung syria cotton ni, terus je lah saya zass. memang ada jugak la niat nak menjual.…

Tudung Cotton Soft Awning

assalammualaikum korang. cey cey tajuk tudung terus bagi salam kan. he he he. saya semenjak awal bertudung dulu macam agak dilema jugak la nak mencari tudung yang menepati piawaian diri. tapi sebelum bertudung saya memang suka sangat tudung tie rack. so ada la beli beberapa helai. tapi tahu lah harga tudung tie rack ni, boleh tahan sesak derrr.. lepas tu lama-lama saya rasa kurang praktikal pakai sebab ambil masa nak melilit bagai. expecially bila nak solat lah. kalau kat office…

Page 1 of 212