Blog Maya Dot Com

TentangMaya

Ironi

31hb Januari dalam maghrib camtu dapat inbox dari Naim. Katanya mama Chelly meninggal. Mula mula macam tak berapa sure sebab message dari Kakak Naim macam tak clear. Cek tengok kat Facebook Chelly, confirm mama nya meninggal. Janji janji dengan Naim nak pergi melawat esoknya. Memandangkan dekat dan esok tu pun cuti Hari Wilayah, macam tak manis pulak kalau tak pegi. Esoknya pagi pagi Naim jemput saya kat rumah dan kami terus tuju ke Masjid Kem Wardieburn. Jenazah dah ada dalam…