Memori Tercipta di Taiwan

aku jatuh cinta dengan lagu memori tercipta shila tu sejak nonton cerita love, nora.
tapi tapi tapi tapi…
semenjak 2 menjak balik dari taiwan nie, every time aku dengar lagu memori tercipta mesti teringat kat ayu & ernie. teringat kenangan terindah kami bertiga kat taiwan hari tu.

: : nota terakhir buat ayu : :

yang nie ayu bagi hadiah untuk aku ngan ernie.
benda ni bercahaya dalam gelap. letak dalam bilik tidur.
bila dah tutup lampu, menyinar je. pun teringat kat ayu 🙂

korang, friendship forever k…
sayang korang sangat…

(L) (L) (L)

kalau dengar lagu memori tercipta nyanyian shila tu, ingat kat aku & kenangan kita kat taiwan yaa…

Bergetar jiwa dipersada bercahaya
Pertemuan harapan pertama kalinya
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Sukar dipercaya pintunya terbuka

Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa

Mengalun suara sesuri bisikan hati
Seiringan mencari haluan berseni
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Tiada pon terduga pintunya terbuka

Yang terpahit jua termanis
Semuanya bagiku terindah
Kuingati buat selama-lamanya